Kuntokeskus Ladyt Kannelmäki

Ladyt Kannelmäki kuntokeskus tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita aikuisille naisille. Meiltä löytyy mm. kuntosali, ryhmäliikuntaPersonal training -valmennus, Ladyt 65+ -ryhmä, infrapunasauna ja SLIMYONIK Bodystyler -hoito.

Toiminta starttasi Myyrmäessä jo 2000 -luvulla ja Kannelmäessä vuoden 2007 lopulla. Molemmat Ladyt keskukset sijaitsevat Kannelmäen ja Myyrmäen juna-asemien välittömässä läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. 

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti alan parhaita. Siistit ja viihtyisät puitteemme saavat jatkuvasti kiitosta. Lähtökohdat onnistuneelle kuntoilulle ja rentoutumiselle ovat siis erinomaiset.

Kuntokeskuksemme palveluvalikoimamme on erittäin laaja ja laadukas. Ohjattuja tunteja on laidasta laitaan ja mukana on myös ohjatut tunnit lämpöstudiossa (mm. Pilates ja Jooga). Tarjolla on myös infrapunasauna, hierovat tuolit, kosmetiikkaa suihkutiloissa ja pukuhuoneissa sekä aamupala aikaisille treenaajille :-).

Naisten hyvinvointi on missiomme. Tervetuloa viihtymään!

Tuija Nikkilä (yrittäjä), yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Jäsenpalveluitamme

 • Aamupala

  Aamutreenaajille tarjolla aamupalaa veloituksetta!

 • Ryhmäliikuntapalvelut

  mm. Yin Jooga, Jooga ja Hot Jooga, Pilates, Ladyt +65, Bodypump, Zumba, Muokkaus, Venyttely, Kiinteytys, Rasvanpoltto, Les Mills virtuaalitunnit, Sh´bam, Cycling, Hot Kiinteytys, Hot Muokkaus, Kivaolo ja Hot Kivaolo…

 • Personal Trainer

  Yksilö- ja ryhmävalmennukset

 • Kuntosaliharjoittelu

  Laaja valikoima laadukkaita Technogymin laitteita. Tarjolla on myös Technogymin Kinesis ja Easyline -laitteet.

 • Hyvinvointipalvelut

  Infrapunasauna, solarium, hierovat tuolit, yrityspalvelut

Kuntokeskuspalvelut

Personal Training

Oletko ensimmäistä kertaa kuntosalilla tai tunnet itsesi muuten epävarmaksi laitteiden käytössä ja harjoittelussa? Ammattitaitoiset ja koulutetut Personal Trainerimme auttavat sinut alkuun tai saavuttamaan halutun tavoitteen. Molemmissa kuntokeskuksissa on tarjolla myös erilaisia pienvalmenusryhmiä.

Kuntosali

Isolta kuntosalialueelta löytyy laadukkaat Technogymin laitteet. Myyrmäen kuntosalilta löytyy myös Kinesis ja Easyline -laitteet.

Ryhmäliikunta

Ladyt Kuntokeskus löydät yli 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia. Ryhmässä kuntoileminen on todella motivoivaa, helppoa ja hauskaa – ja tuloksekasta! Tarjontaa on runsaasti, ja tuntien pituus vaihtelee 15–60 minuutin välillä. Ryhmäliikuntatuntimme on jaettu eri värikategorioihin, näin sinun on helpompi löytää niistä parhaiten omia tarpeitasi vastaavat. Kaikkia tunteja on kuitenkin hyvä kokeilla, jotta löydät varmasti omat suosikkisi!

Aamupala

Molemmissa kuntokeskuksissa on aamutreenaajille tarjolla aamupala veloituksetta. Aamupala on tarjolla aamuisin 07.00-09.00. Mikä on parempi tapa aloittaa aamu kuin hyvä treeni ja aamupala kivassa seurassa :).

Solarium

Molemmissa keskuksissa Myyrmäessä ja Kannelmäessä on myös solarium -laitteet. Sopivina annoksina aurinko ja solarium tekevät hyvää. Solariumin hinnat on 2 € tai 4 €.

Infrapunasauna

Infrapunalämpö käsitteenä tarkoittaa aallonpituudeltaan auringon lämpösäteilyä vastaavaa syvälämpöä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen. Infrapunasaunan positiiviset terveysvaikutukset perustuvat pääosin syvälle (noin 4–5 cm syvyyteen) kehon kudoksiin vaikuttavaan lämpösäteilyyn, joka vilkastuttaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Hierovat tuolit

Tervetuloa rentoutumaan ja hiljentymään – hierovat tuolit ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta ja ilman ajanvarausta. Tuoliin on ihana istahtaa hetkeksi vaikkapa kiireisen päivän jälkeen, ennen ryhmäliikuntatuntia tai muuten vain rentoutumisen merkeissä. Luksusta arkeen!

Ladyt Kuntokeskus Kannelmäki

Klaneettitie 6-8
00420 Helsinki
kannelmaki@ladyt.fi
(09) 454 0115

Laskutus: jenna.farm@ladyt.fi
Myynti: sonja.toivonen@ladyt.fi

Kuntosali avoinna avainkortilla:
ma- su klo 05.00- 23.00

Asiakaspalvelu:
ma- to klo 16.00- 19.30
pe klo 14.00- 18.00

Hinnasto

 • 12kk Päiväjäsenyys 49,99 €/kk

  Palvelut käytettävissä ma-pe klo 15.00 asti

 • 6kk Päiväjäsenyys 59,99 €/kk

  Päiväasiakkuus, palvelut käytettävissä ma-pe klo 15.00 asti.

 • 12kk Kuntosalijäsenyys 49,99 €/kk

  Vain kuntosalipalvelut käytettävissä.

 • 6kk Kuntosalijäsenyys 59,99 €/kk

  Vain kuntosalipalvelut käytössä.

 • 24kk Jäsenyys 69,99 €/kk

  Kahden vuoden jäsenyys.

 • 12kk Jäsenyys 79,99 €/kk

  Yhden vuoden jäsenyys.

 • 6kk Jäsenyys 89,99 €/kk

  Puolen vuoden jäsenyys.

 • 3kk Jäsenyys 99,99 €/kk
 • 1kk Jäsenyys 109,99 €/kk

  Yhden kuukauden jäsenyys.

 • Joustava jäsenyys 39,99 €/kk

  Oikeuttaa 4 treenikertaan kuukaudessa.

 • Lisäpalvelut

  Avainkortti 15 €
  Kehonkoostumusmittaus 20 €
  Solarium 2 €-8 €
  Personal Training -valmennus
  Pienryhmävalmennus

Kuntokeskuspalvelut

Kuntosali, Ryhmäliikunta, Solarium, Hierovat Tuolit, Yritysliikunta, Infrapunasauna, Fysioterapia

Ryhmäliikuntapalvelut

Mm. Yin jooga, Flow jooga, Hot Lady Jooga, Pilates, Kivaolo, Venyttely, Muokkaus, Kiinteytys, Rasvanpoltto, Cycling, BodyCombat, BodyStep, Sh’bam, Les Mills virtuaalitunnit (BodyBalance, BodyPump, Cx Worx, RPM)….

Ladyt 65+