Tervetuloa seuraamaan CMS klubien livestriimi-maratonia la 5.12.

On jälleen aika liikkua monipuolisesti ja yhdessä! Tunnit livestriimataan ympäri Suomen Youtuben -kautta alla olevan ohjelman mukaisesti. Osa tunneista jää tallenteeksi ja voit jumpata niiden linkkien kanssa vielä seuraavalla viikolla. Toivotamme hauskaa pikkujouluhikoilua jo ennakkoon!
Livestriimit ovat nähtävissä Ladyt Online -palvelussa Livestriim sivulla.
CMS Livestriimimaratonin 5.12. ohjelma:


⭐️ 9:45–10:30 SuomiJumppaa – Ladyt Kannelmäki ⭐️

Ladyt starttaavat pikkujoulu livestriimi-maratonin Itsenäisyyspäivän alla kotimaisella teemalla. SUOMIJUMPPA striimataan klo 9.45 Helsingin Kannelmäestä. Luvassa on hauskaa ja energistä menoa tuttujen kotimaisten kipaleiden tahtiin. Tunnin ohjaavat Tanja, Tuija ja Markku. Tervetuloa iloiseen meininkiin mukaan!

10:30–11:15 Toiminnallinen lihaskunto – Forever Joensuu
TOIMINNALLINEN LIHASKUNTOTUNTI on tehokas lihaskuntotunti, joka tehdään omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen eli välineitä et tarvitse. Kesto 45 min ja ohjaajana Noora CMS Forever Joensuusta.


11:15–12:00 Tabata – Positive Jyväskylä
TABATA on juuri sinulle, joka haluat saada itsestäsi kaiken irti lyhyessä ajassa. Mikä voittajafiilis onkaan tämän tunnin jälkeen! Tunti sopii kaiken tasoisille, sillä tällä tunnilla jokainen haastaa ainoastaan itsensä! Tunnin ohjaa Noora ja Nana ja striimataan CMS Positivesta Jyväskylästä.

12:00–12:45 Beba45 – Huuma Kotka
BEBA 45 on nimensä mukainen täsmätreeni pakaran alueelle, unohtamatta kuitenkaan reisiä. Vahvistamalla pakaroita ennaltaehkäiset lonkka-, polvi- ja nilkkavaivoja ja kyllähän kiinteät pakarat aina ovat mukava plussa. Tunnilla käytetään välineitä liikkeiden tehostamiseksi, mutta pärjäät ilmankin. Tunnilla ei tehdä musiikin tahtiin koreografiaa vaan keskitytään itse treeniin. Tunnin ohjaa Lilli ja Heidi CMS Huumasta Kotkasta.

12:45–13:15 Barre – Aplico Lohja
BARRE on baletin liikemaailmaan pohjautuva treeni koko keholle. Liikkeiden suoritustapa haastaa kehosi ryhtiä ihan uudella tavalla. Tällä tunnilla treenaat lihaskuntoa ja kestävyyttäsi samalla kertaa. Liikkeet ovat helppoja ja aikaisempaa kokemusta baletista ei tarvitse. Vain kiinnostusta treenata tällä motivoivalla tavalla.

13:15–13:45 Jooga Venyttely – Aplico Lohja
JOOGA VENYTTELY harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille lyhyeksi palautukseksi maratonin päätteeksi. Barre ja Jooga venyttely -tunnit ohjaa Jutta CMS Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplicosta Lohjalta.