Liiku ja venyttele lihasjumit pois Lämpö Studion lämmössä!

Arjen puuhat, istumatyö, väärät työasennot, stressi – ne kaikki aiheuttavat lihaksiin kireyttä ja jännitystiloja. Pian koko kroppa kärsii. Onneksi Footbic -jalkateräjumppa, Kivaolo, Kehonhuolto, Yin jooga, Jooga, Pilates ja Venyttely ovat varsinaisia täsmäkeinoja jumien laukaisemiseen!

Yin jooga on nostanut päätään viime vuosina ja saavuttanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Yin jooga on täydellistä vastapainoa arjen kiireelle, sillä sen tarkoituksena on rauhoittaa mieltä ja laukaista kehon jännitystiloja auttaen kehoa palautumaan kokonaisvaltaisesti. Yin jooga on hyvin rauhallinen joogan muoto, sillä asennoissa viivytään pitkään rauhoittuen. Eteneminen asennosta toiseen tapahtuu rauhallisesti lattiatasossa. Asennot ovat helppoja, joten Yin jooga sopii kaikille. Rauhallinen Yin jooga lisää aineenvaihduntaa nivelten, jänteiden, nivelsiteiden ja sidekudosten syvissä osissa. Se auttaa palautumaan fyysisestä ja henkisestä kuormituksesta ja rauhoittaa täten kehoa ja mieltä.

Tervetuloa tutustumaanhttps://www.ladyt.fi/kokeile/

Pilates perustuu kuuteen perusperiaatteeseen: liikkeen hallintaan, keskittymiskykyyn, keskivartalon käyttöön, hengitystekniikkaan, liikkeiden täsmällisyyteen ja -virtaukseen. Pilateksen avulla voit kehittää voimaa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Kehon osat pyritään yhdistämään toisiinsa vahvan keskustan avulla. Keskivartalon syvät lihakset toimivat kehon tukirankana, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja tervettä selkää. Suurin osa niskan, hartiaseudun ja selän vaivoista johtuu passiivisesta elämäntavoista ja erityisesti pitkistä istumisjaksoista, jolloin keskivartalon tukilihakset ja pakarat ovat passiivisia aivan kuin unessa. Vahva keskivartalo auttaa myös suoriutumaan paremmin muissa liikuntalajeissa, sekä saattaa olla kriittinen tekijä kuntouttavana liikuntana.

Tervetuloa tutustumaan: https://www.ladyt.fi/kokeile/

Kehonhuollossa tehdään liikkuvuutta lisääviä ja lihaskireyksiä laukaisevia liikkeitä, jotka tuntuvat koko kehossa. Studion lämpö lisää niiden tehoa. Vaikutus viimeistellään pilatesrullalla, jolla hierotaan sidekudosta ja avataan lihaskalvoja. Tunnin jälkeen olo on liikkuvampi ja vetreämpi – kokeile vaikka, jos et ole vielä ehtinyt tuntiin tutustua!

Myös Venyttely lisää liikkuvuutta ja laukaisee lihasjännityksiä. Sen pitkäkestoiset venytykset parantavat lihasten aineenvaihduntaa ja koko kehon nestekiertoa. Studion lämmössä venytykset tuntuvat miellyttäviltä, ja lämpö myös rentouttaa lihaksia. Tunnin jälkeen tunnet olevasi kuin uudestisyntynyt. Tervetuloa kokeilemaan – Venyttely tuntuu niin makealta, että siihen voi melkein jäädä koukkuun!

Normaali varustetaso (joustavat vaatteet, sisäliikuntajalkineet, hikipyyhe ja juomapullo) on sopiva ja pätevä myös Lämpö Studiossa; lisäksi tarvitset ison pyyhkeen. Huolehdi erityisen hyvin nestetasapainosta, kun liikut studion lämmössä.

Molemmista tunneista on myös ”tavalliset” versiot, joissa liikutaan normaalilämmössä.

Tervetuloa nauttimaan ja tutustumaan! https://www.ladyt.fi/kokeile/