LADYT JOUSTAVA JÄSENYYS

ALOITA PIENESTI – SAA ISOSTI! 🤗

Onko liikunta ja oma terveys jäänyt hektisen elämän jalkoihin? Kaipaatko lisää energiaa? 

Ladyt joustava jäsenyys on oiva tapa lähteä liikeelle tai lisätä liikuntaa. KERTA VIIKOSSA ON 100 % ENEMMÄN KUIN PYÖREÄ NOLLA!

Ladyt joustava jäsenyys sisältää neljä kuntoilupäivää kuukaudessa. Voit valita yhden tai useamman lajin, joita keskuksessamme harrastat. Ohjattujen ryhmäliikuntatuntien valikoimista löydät niin Yin joogaa, Pilatesta, Zumbaa, Lattaria kuin Muokkausta. Lisäksi virtuaalitunnit ja kattavat kuntosalipalvelumme ovat myös käytössäsi.

Ladyt joustava jäsenyys sisältää kuntoilupalveluiden lisäksi saunan ja infrapunasaunan sekä hierovien tuolien käyttömahdollisuuden. Puku- ja pesutiloista löytyvä kosmetiikka tekee kuntoilun jälkeisestä peseytymisestä vaivatonta. Aamukuntoilijoille tarjoilemme aamupalan. Lämpimät juomat ovat nautittavanasi aamusta iltaan.

Kaikki tämä yhdellä jäsenyydellä ja yhdellä pienellä hinnalla, vain 39,99 €/ kk.

Milloin aktivoimme sinun jäsenyyden?

Hanki joustava jäsenyys kätevästi Ladyt verkkokaupasta. Lisätietoja: sonja.toivonen@ladyt.fi