C4G -PAINONPUDOTUSRYHMÄ ALKAA ENSI VIIKOLLA!

HAAVEILETKO OLEVASI KEVYEMPI? TEE HAAVEISTASI NYT TOTTA!

Ryhmät alkavat viikolla 42. Yksilövalmennuksen voit aloittaa vaikka heti!

Olipa toiveenasi ja tavoitteenasi pudottaa kiloja kolme tai 30, tehokkaalla ja supersuositulla Cambridge Ohjelmalla teet sen takuuvarmasti ammattivalmentajan sekä tehokkaiden täysravintojen avuin. Anna meidän auttaa sinua. Osallistuminen ei edellytä Ladyt -jäsenyyttä. Myös yksilövalmennusta saatavilla.

Ainoa asia, jota todennäköisesti kadut myöhemmin, on se, mikset lähtenyt mukaan jo aiemmin. Moni on onnistunut tekemään mullistavia muodonmuutoksia Cambridge Ohjelman avulla, ja niin pystyt sinäkin! Tartu tilaisuuteesi – nyt!

Cambridge Ohjelma
Tutkittu, turvallinen, tehokas ja supersuosittu Cambridge Ohjelma löytyy nyt Ladyt -keskuksista. C4G eli Cambridge for Gyms laihdutus on turvallista, tehokasta ja helppoa.

C4G -ohjelma on ratkaisu ylipainon hoitoon. C4G on toimiva kokonaisuus, jossa yhdistetään niukkaenerginen ravinto, motivoiva valmennus sekä järkevä, terveellisten valintojen taso-ohjelma. C4G ohjelmalla laihdutusta ohjaa valmentaja, joka antaa konkreettisia ja selkeitä ohjeita, joita on helppo noudattaa. Valmentajan opastuksella harjoitellaan mm. ateriarytmiä, terveellisen ruoan perusteita sekä aterioiden koostamista. Valmentajan tuki auttaa sinua savuttamaan tavoitteesi!

Cambridge Ohjelman taso-ohjelma koostuu kuudesta eri tasosta. Tasot 1-5 ovat laihdutustasoja ja taso kuusi on painonhallintataso.  Tasot on rakennettu ravintosuosituksiin pohjautuviksi.

Jokaiselle laihduttajalle laaditaan oma laihdutus- ja painonhallintasuunnitelma. Tapaamisia valmentajan kanssa on kerran viikossa.

Cambridge Ohjelman sisältö: oikeita ihmisiä, oikeaa tukea, oikeita tuloksia. Tervetuloa onnistujien joukkoon!

C4G -valmentajat:
• heikki.laatikainen@ladyt.fi (Myyrmäki)
• markku.moykky@ladyt.fi (Kannelmäki, Myyrmäki)
• saana.syrjamaki@ladyt.fi (Kannelmäki, Myyrmäki)

Syksyn C4G -ryhmät:
ma 15.10. klo 18.30 Myyrmäki/ Saana
to 18.10. klo 18.00 Kannelmäki/ Saana