Pysyvästi terveellinen elämä

MILLAINEN ON PYSYVÄSTI TERVEELLINEN ELÄMÄ?

Olet aloittanut laihdutuksen yhtä monta kertaa, kuin vuodessa on maanantaipäiviä ja palannut takaisin lähtöpisteeseen. Olet onnistunut, mutta vain hetkellisesti. Pikadieeteillä on toki mahdollista päästä nopeastikin tuloksiin, mutta usein niillä ei ole mahdollista saavuttaa pysyvästi terveellistä elämää. Lopeta laihduttaminen ja aloita pysyvästi terveellinen elämä.

Ei kukaan jaksa syödä loppuelämäänsä pelkkää rahkaa, patukoita, pussikeittoja ja vitamiinijauheita. Puhumattakaan ketoosista tai erikoisdieetin vaatimasta liikuntakiellosta. ”Tunnet olosi väsyneeksi ja se on normaalia” Ei, se ei ole normaalia. Sen sijaan terveellisellä ja puhtaalla ruokavaliolla on tunnetusti virkistäviä, puhdistavia ja liikkumista tukevia vaikutuksia.

MISTÄ PYSYVÄSTI TERVEELLINEN ELÄMÄ KOOSTUU?

No tietysti terveellisistä elämäntavoista, kuten säännöllisestä liikunnasta, terveellisestä ravinnosta, nukkumisesta ja itsekurista. Uuden elämän alkaessa siitä on hyvä kertoa myös lähipiirille, jotta saat tarvitsemaasi tukea päätöksiisi.

LIIKU JA LEPÄÄ

Jos olet ollut vuosia sohvan vankina aloitat luonnollisesti siitä nousemalla. Jo pienikin määrä liikuntaa yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon tuo toivottuja tuloksia. Muista säännöllisyys liikunnassa unohtamatta tietenkään lepoa. Suurin osa naisista toivoo ensisijaisesti kiinteytyvänsä, ja tähän paras apu on personal trainerin sinulle henkilökohtaisesti suunnittelema kuntosaliohjelma.

PYYDÄ APUA PERSONAL TRAINERILTA

Ammattitaitoiset personal trainerit osaavat auttaa sinua koostamaan juuri itsellesi sopivan tahdin ja ruokavalion. Me kaikki olemme erilaisia ja se mikä sopii naapurille, ei välttämättä toimi sinun kanssasi. Ladyt kuntokeskuksilla on mahdollista valita joko ryhmävalmennus tai yksilövalmennus.

Ryhmävalmennus tapahtuu pienryhmissä. Jos harjoittelu porukassa on juttusi ja kaipaat ryhmähenkeä, silloin pienryhmävalmennukset sopivat paremmin sinulle. Ne ovat myös hieman edullisempi vaihtoehto verrattuna yksilövalmennukseen.

Yksilövalmennus sen sijaan on intensiivisempää henkilökohtaista valmentamista, jossa tapaamiset ja treenaus ovat kahdenkeskeisiä.

Ladyt terveellinen elämäntapa