yllätä ystävä

Yllätä kaksi ystävääsi iloisesti kuntoilulahjakortilla!

Jäsenenämme voit nyt tarjota kahdelle ystävällesi kuntoilulahjakortin meille – peräti 3 viikkoa aikaa kokeilla monipuolisia palvelujamme! Ainoa edellytys on, että ystäväsi ovat ns. uusia tutustujia eli eivät ole aikaisemmin liikkuneet LadyLine Kannemäessä ja/tai Myyrmäessä.

Sinun tarvitsee vain jättää meille ystäviesi yhteystiedot – joko salin boksiin tai sähköpostitse lotta.lindqvist@ladyline.fi. Me olemme heihin yhteydessä ja kerromme nämä iloiset uutisesi. Samalla voimme vastata heti käytännön kysymyksiin, joita heillä kenties tutustumisjaksostaan on.

Mikäli palvelujamme kokeileva ystäväsi sitten päättää liittyä jäseneksi, sinä saat lahjaksi veloituksettoman kuukauden ja PT-tapaamisen!

Hyvä tarjouksemme kunnon ystäville on voimassa 29.2.2016 asti.

Tervetuloa, sinä ja ystäväsi!