Miinus kymppi

Elämäntavat remonttiin? Aloita uudesta Katin Miinus Kymppi -ryhmästä!

Päätä nyt remontoida elämäntapojasi terveellisempään suuntaan. Miinus Kymppi -ryhmässä on tavoitteena jokapäiväinen elämä, johon kuuluvat ravinto, uni, lepo, liikunta ja sosiaaliset suhteet oikeassa tasapainossa keskenään. Matkan varrella painokin alkaa pudota terveellä tavalla, ja uudestaan lipsumisen vaara vähenee.

Tapaamisiin kuuluu aerobisen ja kuntosaliharjoittelun lisäksi kuntosaliohjelma, ravinto-ohjelma, kehonkoostumusmittaukset ryhmän alussa ja lopussa sekä Personal Trainerin tuki koko valmennuksen ajan.

Miinus Kymppi on kokonaisvaltainen paketti parempaan hyvinvointiin, ja se sopii kaikentasoisille ja -ikäisille harjoittelijoille. Ryhmässä on saavutettu paljon onnistumisia – monelle se on ollut avain pysyvämpään muutokseen. Oheistuotteena painokin on voinut pudota jopa 10 kg kahdeksan viikon aikana.

Uusi Katin Miinus Kymppi -ryhmä Myyrmäessä torstaisin klo 19.30. Aloitus 11.2., kesto 8 viikkoa. Hinta 119 €.

Ilmoittautumiset: kati.lytsy@ladyline.fi