glögi- ja leffailta

Leidien glögi- ja leffaillassa tapaat myös James Bondin!

No, tietysti leffassa – mutta kuitenkin! Elokuva ”007 Spectre” on saanut huikeat katsojamäärät sekä arvostelut. Upea Daniel Graig on ehkä viimeisen kerran James Bondina (tästähän riittää spekulointia). Näin arvioi Helsingin Sanomat: ”Jos Spectre on Daniel Graigin viimeinen rooli James Bondina, niin jäähyväinen on ainakin komea.”

Leidien perinteistä glögi- ja leffailtaa vietetään to 10.12. klo 18.00 alkaen Kino Myyrissä. Katso ohjelma tuosta alta. Ilta on tarkoitettu jäsenillemme, ja paikkoja on luonnollisesti rajoitetusti, yhden leffateatterin verran. Sitovat ennakkoilmoittautumiset ma 7.12. mennessä: myyrmaki@ladyline.fi

Tervetuloa mukaan, tässä illan ohjelma:

18.00 Glögitarjoilu

18.15 Tervetulosanat

18.30–21.00 Elokuva ”007 Spectre”