happy or not

Lokakuun ryhmäliikunnasta positiivista palautetta

Lokakuun asiakasviestintäraportin aiheena oli tyytyväisyys ryhmäliikuntaan. Myyrmäessä palautteita kertyi peräti 1 364 kpl, joista positiivisia oli 96 % (90 % erittäin positiivisia, 6 % positiivisia). Negatiivisesti tarjonnan koki 1 %, erittäin negatiivisesti 3 %.

Kannelmäessä saimme 567 palautetta, joista 97 % oli positiivisella kannalla (91 % erittäin positiivisia, 6 % positiivisia). Negatiivisia vastauksia oli 2 %, erittäin negatiivisia 1 %.

Kiitos kaikille palautteesta! Emmekä malta tässä yhteydessä olla mainitsematta erilaisia jäsenkyselyitämme, joiden avulla pyrimme saamaan vieläkin tarkempaa palautetta tarjonnastamme. Milloin vain sellaisen saatte, hyvät leidit, antakaa palaa! Vastaustenne pohjalta voimme kehittää toimintaamme aina vain paremmin toiveitanne ja tarpeitanne vastaavaksi.