kyykkääminen

Kesäklassikko: leidien Kyykkytalkoot tulevat taas 1.–31.7.2015!

Viimekesäiseen tapaan haastamme kaikki leidit kyykkäämään ja pitämään reisilihakset kunnossa koko kesän. Kyykky kehittää tasapainon kannalta tärkeitä reisien ja pakaroiden lihaksia sekä nivelten liikkuvuutta. Se on myös siitä mainio laji, että kyykätä voi melkein missä vain.

Kyykkytalkoisiin voi osallistua jokainen lähtötasosta riippumatta. Tavoitteena on tehdä päivä päivältä enemmän kyykkyjä, joko Kyykkykortin tahdissa tai omien voimien mukaan. Hae oma Kyykkytalkoolaisen korttisi meiltä tai tulosta oheinen pdf: ladyt_kyykkytalkoolaisenkortti. Kortissa on ohjeet, kuinka kyykkäät oikein ja turvallisesti. Haasta kaveritkin mukaan!

Toivomme myös sanallisia ja kuvallisia raportteja kyykyistänne FB-sivuillamme. Viime kesän kuvasato tarjosi kyykkyjä upeissa maisemissa, veneillessä, keittiössä, oman kissan ”valmennuksessa”, lomamatkalla, marjametsässä, isoäidin kanssa… Hauskoja, kauniita ja koskettavia hetkiä!

Jaa kyykkysi ja fiiliksesi kanssamme – samalla tsemppaat kaikkia muita! Nappaa kuvia kyykyistäsi ja lähetä niitä 31.7.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuija.nikkila@ladyline.fi tai laura.peltovuori@ladyline.fi. Kuvat julkaistaan FB-sivuillamme. Kerro jotain kuvan tilanteesta ja saako nimesi mainita postauksessa. Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan 3 kpl ”Treenaa vahva ja kiinteä pakara” -kirjoja.

Nyt leidit kyykkäämään – se on kesän hauskin kuntolaji!