naistenpäivä

Naistenpäiväviikon ekstraohjelmassa on monenlaista mukavaa!

Maanantai 2.3. starttaa Naistenpäiväviikon, joka huipentuu sunnuntaina 8.3. vietettävään Naistenpäivään. Silloin on lupa odottaa kukkia, leivoskahveja ja kohteliaisuuksia ja muuta mukavaa lähipiirin herrahenkilöiltä (vink vink). Ja toki naiset onnittelevat toisiaan – ja itseään!

Leideillä on viikon aikana ekstraohjelmaa, joka tarjoaa tietoa, kauneutta, tanssia, shoppailumahdollisuuksia… Tervetuloa mukaan!

me & i -naistenvaatemalliston myyntiesittelyt

Kannelmäki ma 2.3. klo 16–20, Myyrmäki ke 4.3. klo 16–20

Korkealaatuisia ja mukavia, Euroopassa vastuullisesti valmistettuja vaatteita naisille. Ruotsalaisen me & i -vaatemerkin perustivat Susan Engvall ja Helene Nyrell keittiönpöydän ääressä vuonna 2004. Huimasta suosiosta kertoo se, että nyt yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa kruunua (SEK).

Dance Rumbita -tanssitunnit

Myyrmäki su 8.3. klo 12.00, Kannelmäki su 8.3. klo 14.00

Ohjaajana Kirsi Kannas, joka on myös kehittänyt tämän tanssin flamencon pohjalta karsimalla sen tekniikkaa ja yhdistämällä siihen discoa, salsaa ja itämaista tanssia. Tuloksena helpommin lähestyttävä tanssi, josta jokainen voi nauttia heti ensikerrasta alkaen.

Oriflame-kosmetiikan myyntiesittelyt

Kannelmäki ja Myyrmäki su 8.3. klo 10–14

Tule tutustumaan kauneuden ja ihon hyvinvoinnin uusiin tuuliin ja hemmottelemaan itseäsi laadukkailla tuotteilla!

Luennot lantionpohjalihasten treenaamisesta

Kannelmäki ti 10.3. klo 18.00, Myyrmäki ti 10.3. klo 19.15

Luennoitsijoina Bailamama-liikuntakonseptin kehittäjät fysioterapeutti Maija Kiljunen ja kätilö Emilia Ek-Huuhka. Vähän venytämme viikkomme ohjelmaa yli Naistenpäivän, mutta asia on sen arvoinen! Tule kuulemaan, miten pidät yläpään rentona ja alapään tiukkana. Lopuksi rentoutusharjoitus. Tilaisuus ostaa Maijan ja Emilian uusi kirja Bailamama – Pysy tiukkana edulliseen hintaan 20 € (norm. 25 €).

Yhteistyössä ja Naistenpäivän tunnelmissa mukana myös Kauneushoitola Onnentunne! Tutustu hoitolan palveluihin heidän kotisivuillaan, http://www.kauneuspopup.com/

Tervetuloa viihtymään Naistenpäiväviikon aikana. Eläköön leidit!