ryhmäliikunta aikataulu

Nyt liikkumaan – lataa itsellesi kevään uudet ryhmäliikunta-aikataulut!

Ihana kevätkausi tarjoaa leideille tutun ja laajan perustarjontamme ja sen suosikkien lisäksi paljon uutta – kiitos toiveistanne ja palautteestanne. Kevään odotettuja super-uutuuksia ovat Les Mills -virtuaalitunnit (5 erilaista), joita on jo vähän päästy maistelemaankin. Suosittelemme myös suomalaisten kehittämää Asahi-terveysliikuntaa ja lantionpohjalihaksia vahvistavaa, hauskaa Bailamama-treeniä. Kotiäitijumppa on tarkoitettu äideille ja lapsille yhdessä; virtuaalisella tunnilla jokainen huolehtii itse lapsestaan.

Tervetuloa – lähde liikkeelle heti vuoden alusta!

Lataa Myyrmäen aikataulu: ladyt_ryhmaliikunta_aikataulu_myyrmaki

Lataa Kannelmäen aikataulu: ladyt_ryhmaliikunta_aikataulu_kannelmaki