timmi vatsa

Terve ja timmi vatsa on tavoittelemisen arvoinen!

Litteä ja lihaksikas vatsa herättää ihailua. Mutta esteettisten arvojen lisäksi vatsa on myös fyysisen suorituskyvyn ja terveyden perusta. Treenaamalla vatsalihaksia muokkaat kehoasi ja saavutat merkittäviä tuloksia terveyden kannalta. Pääasia on, että motivoidut säännölliseen harjoitteluun, säilytät innostuksen ja treenaat keskivartaloasi monipuolisesti!

Kirjan sisältö:

• Keskivartalon lihasten anatomia ja lihastoimintaroolit
• Vatsan lihaskuntoharjoittelu
• Keskivartaloa muokkaava aerobinen treeni
• Vatsaystävällinen ravitsemus
• Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen harjoittelu
• Monipuolinen harjoitusliikepankki
• Mittarit kehityksen seurantaan

Kirjan laaja harjoitusliikepankki ohjeistaa, miten vatsalihaksia treenataan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Lisäksi kirja käsittelee vatsan terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Soveltuu kaikille kuntoilijoille sekä painonhallintaan ja kiinteytymiseen tähtääville.

Kirjan ovat kirjoittaneet Riku Aalto, Ari-Pekka Lindberg ja Lasse Seppänen. Ravitsemusosion kirjoittajana on Mikko Rinta.

Suositushinta 25 euroa, PT-asiakkaat saavat kirjoista 5 € alennuksen.