Wheyhey-proteiinijäätelö – herkuttele hyvällä omallatunnolla!

Veden lisäksi proteiini on ihmiskehon tärkeimpiä komponentteja – kaikkien solujen rakennuspalikka. Proteiinit pitävät yllä lihasten ja luuston kuntoa. Jos aiot olla aktiivinen ja nauttia elämästä, tarvitset niitä!

Wheyhey-annoksessa on yhteensä 22 g heraproteiini-isolaattia – ja se puolestaan sisältää kaikki 9 välttämätöntä ja 11 muuta aminohappoa, joita keho tarvitsee. Heraproteiini-isolaatti on laadukkain proteiinin lähde ja tutkijoiden mukaan parasta proteiinia keholle. Proteiinin osalta annoksen syöminen vastaa keskikokoisen kananrintafileen syöntiä.

Sokeria Wheyhey ei sen sijaan sisällä yhtään, se on makeutettu ksylitolilla. Sen syöminen ei aiheuta piikkiä verensokereissa, joten se sopii myös diabeetikoille. Myös hiilihydraatteja on niin vähän (annoksessa 12,5 g kuituisia hiilihydraatteja), ettei se vaikuta veren sokeriarvoihin.

100 grammassa Wheyhey-proteiinijäätelöä on 5 g rasvaa, josta 3,1 g tyydyttyneitä rasvoja. Kaloreita on samassa määrässä 160. Wheyhey on myös gluteeniton ja vegetaarinen tuote.

Wheyheytä voi nauttia tavallisen jäätelön tapaan milloin tahansa. Se taitaakin olla maailman ravitsevin jälkiruoka, joka sopii myös lapsille! Kolme makua: vanilja, mansikka ja suklaa.