Syksyn tähtihetkiä: Sutu Markkanen ja Ladies Style!

Ladies Style -tanssitunnilla opetellaan naisellista liikettä mm. salsan ja Bachatan tahdissa. Ota mukaan tavalliset liikuntavaatteet ja jumppatossut. Aikaisempaa kokemusta latino- tai muistakaan tansseista et tarvitse – mutta ripaus pilkettä silmäkulmassa on paikallaan ja tekee hyvää koko porukan tunnelmalle. Sutu sytyttää kaikki menoon mukaan naurullaan ja kannustuksellaan!

Tunnit ohjaava valoisa ja valloittava Satu ”Sutu” Markkanen on kerrassaan positiivinen ja energinen nainen ja yksi Bailatino-liikuntamuodon kehittelijöistä. Hän on Suomen suosituimpia tanssinopettajia ja toimii Suomen Tanssiurheiluliiton maajoukkueen valmentajana. Suurelle yleisölle Sutu on tullut tutuksi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta.

Kannattaa ehdottomasti tulla nauttimaan Ladies Style -tunnelmista ja Sutun karismasta!

LadyLine Kannelmäki pe 10.10. klo 17.45–19.15

LadyLine Myyrmäki pe 14.11. klo 18.15–19.45

Tervetuloa!