Huipputulokset kyselyssä tyytyväisyydestä ryhmäliikuntaan!

Heinäkuun Happy or Not -kysely luotasi asiakkaidemme tyytyväisyyttä ryhmäliikuntaan. Kannelmäen palautteista 90 % oli erittäin positiivisia ja 7 % positiivisia, Myyrmäessä vastaavasti 90 % erittäin positiivisia ja 8 % positiivisia. Kannelmäessä negatiivisia oli 1 % ja erittäin negatiivisia 2 %, Myyrmäessä lukemana oli 1 % kumpaakin lajia.

Kiitos palautteesta – se on meille tärkeää positiivisena sekä negatiivisena, kun kehitämme toimintaamme. Toki on myös mukavaa kuulla, että olemme onnistuneet palvelemaan hyvin teitä, ihanat asiakkaamme. Tässä kohtaa sopii kiittää myös erilaisista toivomuksista, ideoista ja vinkeistä, joita teiltä saamme. Ja siitä, että olette ryhmäliikunnassakin aina valmiita kokeilemaan jotain uutta!

Elokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn aiheena on siisteys.