Ladyt Ryhmäliikunta – liikunnan iloa ryhmätunneilta

KEHO JA MIELI

Yin Jooga

Erittäin lempeä ja pehmeä joogatunti. Rauhallista ja rentouttavaa. Lisää liikkuvuutta ja ehkäisee kipuja. Keho ja mieli kiittää.

Jooga/ Lämpö Jooga

Tervetuloa, kun haluat huoltaa kehoa ja mieltä, parantaa ryhtiäsi ja keskittymiskykyäsi sekä kehittää kehonhallintaa!

Kehonhuolto/ Lämpö Kehonhuolto

Liikkuvuutta lisääviä ja lihaskireyksiä laukaisevia liikkeitä, jotka tuntuvat koko kehossa. Lämpö lisää liikkeiden tehoa. Vaikutus viimeistellään pilatesrullalla, jolla hierotaan sidekudosta ja avataan lihaskalvoja. Hyvästi arjen jumit!

Kivaolo/ Lämpö Kivaolo

Mukavaa keppijumppaa, joka huoltaa niskan, hartioiden ja selän lihaksia. Lievittää kipuja, parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksia.

Pilates/ Lämpö Pilates

Pilates -tunnilla vahvistetaan keskivartalon syviä tukilihaksia rauhallisilla ja hallituilla liikkeillä. Pilates -tunnilla panostetaan erityisesti laatuun, ei määrään.

Venyttely/ Lämpö Venyttely

Pitkäkestoiset venytykset parantavat lihasten aineenvaihduntaa ja koko kehon nestekiertoa. Lämpö-venytykset tuntuvat vielä miellyttävämmiltä, ja lämpö myös rentouttaa lihaksia. Tunnin jälkeen olet kuin uudestisyntynyt.

FOOTBIC -jalkateräjumppa

Footbic on kaikille sopiva ryhmäliikuntatunti, jossa keskitytään jalkaterän lihasten harjoittamiseen footbic pallojen avulla. Footbic vahvistaa jalkaterän lihaksia, lisää jalkaterän nivelten liikkuvuutta ja pehmentää lihaskalvoja ja lisää aineenvaihduntaa jalkaterissä. Footbic harjoitteet ennaltaehkäisevät ja kuntouttavat jalkaterävaivoja mm. kantakalvon tulehdus, vaivaisenluu sekä vasaravarpaisuus.

HELPPOA JA TEHOKASTA

Kiinteytys/ Lämpö Kiinteytys

Lihaskuntotunti. Kiinteytys pitää sisällään rauhallisia, mutta erittäin tehokkaita koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Apuvälineinä käytetään mm. käsipainoja tai kuminauhoja.

Lämpö Kiinteytys Startti

Rauhallisia, mutta erittäin tehokkaita vahvistavia liikkeitä reisille, pakaroille ja keskivartalolle. Tunti ei sisällä lainkaan kyykkyjä tai askellusta, vaan kaikki liikkeet tehdään lattiatasolla.

Ladyt Barre

Ladyt Barre-tunnilla liikkeet tehdään rauhallisesti, kauniin musiikin tahtiin, balettitankoa apuna käyttäen. Barre-tunnin kokonaisvaltaiset liikkeet kehittävät tasapainoa, lihasvoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Barre-tunnilta saat mukaasi ylvään ryhdin, vahvat tukilihakset ja voimaantuneen olon. Tunti on aloittelijaystävällinen, ja etenkin istumatyöntekijät hyötyvät Barre-tunnista!

Rasvanpoltto/ Lämpö Rasvanpoltto

Tehopaketillinen sykettä nostavaa, vauhdikasta askellusta. Kuluttaa kaloreita ja kiinteyttää.

Muokkaus

Lihaskuntoa ja voimaa koko keholle yksinkertaisilla liikkeillä. Tunnilla käytetään levypainoja, levytankoja, käsipainoja ja kahvakuulia. Sopii hyvin kaikenkuntoisille.

Kahvakuula

Kahvakuula -tunnilla tehdään monipuolisia koko kehoa vahvistavia ja muokkaavia liikkeitä.

Muokkaus kuntosalilla

Kuntosalitunti – ja tehokkain tapa kasvattaa lihasvoimaa ja muokata kehoa. Kuntosalilaitteet tulevat tutuiksi, opit kuntosalilaitteiden säädöt, sopivat painot ja oikean suoritustekniikan. Tämä jälkeen myös omatoiminen harjoittelu helpompaa ja motivoivampaa. Sopii hyvin kaikenkuntoisille.

ROS

ROS = rinta, olkapää, selkä

LIIKETTÄ JA RIEMUA

Les Mills BODYSTEP

Hauskaa menoa, joka nostaa sykettä ja kohottaa kun- toa. Haluatko tiukat reidet ja timmit pakaralihakset? Kokeile tätä! Tunnilla askelletaan steppilaudalle inspi- roivan hittimusiikin tahdissa. Säädä laudan korkeus oman kuntosi mukaan.

Les Mills SH’BAM

Koukuttavan hauskalla tanssitunnilla irrotellaan täysillä! Sopii kaikille, ei edellytä ”tanssillisia” taitoja. Tunti koostuu kuumista listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikeista. Trendikkäät, helpot liikkeet oppii nopeasti.

Zumba

Vauhdikasta ja hyväntuulista musiikia ja tanssillista menoa – jokainen tyylillään ja kuntonsa mukaan! Tässä kyydissä karisevat huolet, stressi ja kilot kuin huomaamatta.

Lattari

Cycling

Sisäpyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa! Päätät itse harjoittelusi tehon vastusta säätämällä. Hikistä ja hauskaa!

Cycling Startti

Aloita sisäpyöräily turvallisesti JA rauhallisesti. Ennen tunnin alkua tarkistetaan jokaisen kanssa pyörän säädöt, ja tunnilla keskitytään oikeisiin ajo-asentoihin. Kesto 20 min.

Ladyt 65+

Varttuneiden ladyjen oma tunti – lisää lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, tekemistä arkeen ja uusia kavereita! Tunnilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Lopuksi nautitaan porukalla kahvia, teetä ja puuroa leppoisassa tunnelmassa.

Kotiäitijumppa

Äideille helppoa, sopivaa ja tehokasta virtuaalijumppaa. Tunnille voit ottaa koppaikäisen vauvan mukaan.
Tunnilla ei ole ohjaajaa, jokainen vastaa omasta lapsesta.

VIRTUAALITUNNIT

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE FLEX

Joogaan, pilatekseen ja tai chihin pohjautuva tunti lisää liikkuvuutta.

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE STRENGHT

Hauskaa menoa, joka nostaa sykettä ja kohottaa kun-toa. Haluatko tiukat reidet ja timmit pakaralihakset? Kokeile tätä! Tunnilla askelletaan steppilaudalle inspiroivan hittimusiikin tahdissa. Säädä laudan korkeus oman kuntosi mukaan.

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE

BODYBALANCE:ssa yhdistyvät Flexin ja Strengthin ominaisuudet.

Les Mills Virtuaali BODYCOMBAT

Itsepuolustuslajeihin pohjautuva intensiivinen tehotreeni.

Les Mills Virtuaali BODYPUMP

Yksi maailman suosituimmista tunneista! Vahvistaa lihaksia, välineenä levytanko.

Les Mills Virtuaali CX WORX

Todella tehokas keskivartalon lihaskuntotunti. Selkä ja vatsalihakset, pakaralihakset, lantion alue… Parantaa myös vartalon liikkuvuutta ja tasapainoa. Live-ohjaaja mukana tunnilla korjaamassa liikkeitä. Henkilökohtainen ohjaus auttaa tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti.

Monipuolinen tuntivalikoima

Erittäin monipuolinen ryhmäliikuntakattaus yhdistettynä energisillä ohjaajilla ohjaa Sinutkin hyviin tuloksiin. Ladyt ryhmäliikunta ei missään nimessä ole tarkoitettu ainoastaan huippukuntoisten harrastukseksi, vaan se sopii kenelle tahansa ikään ja kuntoon katsomatta.

Voit valita neljästä eri tyypistä:

Keho ja Mieli
Lisäävät tasapainoa kehon ja mielen välillä, sekä parantavat ryhtiä, tasapainoa ja liikkuvuutta.
* Footbic -jalkateräjumppa
* Jooga
* Kehonhuolto
* Kivaolo
* Pilates
* Yin jooga
* Venyttely

Helppoa ja Tehokasta
Monipuolisia tunteja, jotka kehittävät erityisesti lihaskuntoa ja kuluttavat paljon kaloreita.
* Kahvakuula
* Kiinteytys
* Kiinteytys Startti
* Ladyt Barre  Uutuus!
* Muokkaus
* Muokkaus kuntosalilla
* Rasvanpoltto
* ROS (rinta, olkapää, selkä)

Liikettä ja Riemua
Energisiä ja vauhdikkaita tunteja, joilla nostetaan hiki pintaan. Näillä tunneilla kunto nousee kohisten!
* BodyStep (Myyrmäki)
* Cycling
* Cycling Startti
* Lattari
* SH´BAM (Kannelmäki)
* Zumba

Virtuaalitunnit
Laadukkailla ja innostavilla suomenkielisillä CMS (CoreABS, Kahvakuula, Kuntojumppa, PowerBody, Rentoutus, Venyttele Vetreäksi, YogaFlow) ja englanninkielisillä (BodyBalance, BodyPump, SH´BAM) Les Mills-virtuaalitunneilla ohjaus tulee valkokankaalta useiden ohjaajien voimin. Aikatauluun merkittyjen tuntien lisäksi voit käynnistää virtuaalitunnin aina, kun sali on vapaa.

Ladyt 65+ tunnit
Ladyt on panostanut erityisesti varttuneempien Ladyjen tuntitarjontaan. Senioritunneilla jumpataan pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Ladyt 65+ tunneilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Lopuksi nautitaan porukalla kahvia, teetä ja puuroa leppoisassa tunnelmassa.

Tervetuloa kokeilemaan, tarvitset mukaasi vain juomapullon ja rennot vaatteet.