Ladyt Ryhmäliikunta – Liikunnan iloa ryhmätunneilta

Monipuolinen tuntivalikoima

Erittäin monipuolinen ryhmäliikuntakattaus yhdistettynä energisillä ohjaajilla ohjaa Sinutkin hyviin tuloksiin. Ladyt ryhmäliikunta ei missään nimessä ole tarkoitettu ainoastaan huippukuntoisten harrastukseksi, vaan se sopii kenelle tahansa ikään ja kuntoon katsomatta.

Voit valita neljästä eri tyypistä:

Keho ja Mieli
Lisäävät tasapainoa kehon ja mielen välillä, sekä parantavat ryhtiä, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Helppoa ja Tehokasta
Monipuolisia tunteja, jotka kehittävät erityisesti lihaskuntoa ja kuluttavat paljon kaloreita.

Liikettä ja Riemua
Energisiä ja vauhdikkaita tunteja, joilla nostetaan hiki pintaan. Näillä tunneilla kunto nousee kohisten!

Les Mills Virtuaalitunnit.
Laadukkailla ja innostavilla Les Mills-virtuaalitunneilla ohjaus tulee valkokankaalta useiden ohjaajien voimin. Aikatauluun merkittyjen tuntien lisäksi voit käynnistää virtuaalitunnin aina, kun sali on vapaa.

Ladyt 65+ tunnit

Ladyt on panostanut erityisesti varttuneempien Ladyjen tuntitarjontaan. Senioritunneilla jumpataan pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Ladyt 65+ tunneilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Ja sitten nautitaan porukalla kahvia, teetä ja puuroa leppoisassa tunnelmassa.

Tervetuloa kokeilemaan, tarvitset mukaasi vain juomapullon ja rennot vaatteet.

Ryhmäliikuntatuntikuvaukset

KEHO JA MIELI

Yin Jooga

Erittäin lempeä ja pehmeä joogatunti. Rauhallista ja rentouttavaa. Lisää liikkuvuutta ja ehkäisee kipuja. Keho ja mieli kiittää.

Lämpö Jooga / Jooga

Tervetuloa, kun haluat huoltaa kehoa ja mieltä, parantaa ryhtiäsi ja keskittymiskykyäsi sekä kehittää kehonhallintaa!

Lämpö Kehonhuolto / Kehonhuolto

Liikkuvuutta lisääviä ja lihaskireyksiä laukaisevia liikkeitä, jotka tuntuvat koko kehossa. Lämpö lisää liikkeiden tehoa. Vaikutus viimeistellään pilatesrullalla, jolla hierotaan sidekudosta ja avataan lihaskalvoja. Hyvästi arjen jumit!

Lämpö Kivaolo / Kivaolo

Mukavaa keppijumppaa, joka huoltaa niskan, hartioiden ja selän lihaksia. Lievittää kipuja, parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksia.

Lämpö Venyttely / Venyttely

Pitkäkestoiset venytykset parantavat lihasten aineenvaihduntaa ja koko kehon nestekiertoa. Lämpö-venytykset tuntuvat vielä miellyttävämmiltä, ja lämpö myös rentouttaa lihaksia. Tunnin jälkeen olet kuin uudestisyntynyt.

HELPPOA JA TEHOKASTA

BodyTraining

Voimaa ja kestävyyskuntoa kehittävä tunti. Tunnilla vahvistetaan koko kroppaa monipuolisilla perusliik- keillä. Sopii kaikille, sillä jokainen tekee oman kun- totason mukaan. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja helposta haastavampaan. Luvassa tekemisen meininkiä ja kan- nustavaa ryhmähenkeä!

Lämpö Kiinteytys

Rauhallisia, mutta erittäin tehokkaita vahvistavia liikkeitä reisille, pakaroille ja keskivartalolle. Tunti ei sisällä lainkaan kyykkyjä tai askellusta, vaan kaikki liikkeet tehdään lattiatasolla.

Lämpö Kiinteytys Startti

Rauhallisia, mutta erittäin tehokkaita vahvistavia liikkeitä reisille, pakaroille ja keskivartalolle. Tunti ei sisällä lainkaan kyykkyjä tai askellusta, vaan kaikki liikkeet tehdään lattiatasolla.

Lämpö Rasvanpoltto

Tehopaketillinen sykettä nostavaa, vauhdikasta askellusta ja koko kehon lihaskuntoliikkeitä. Kuluttaa kaloreita ja kiinteyttää.

Muokkaus, Muokkaus Express

Lihaskuntoa ja voimaa koko keholle yksinkertaisilla liikkeillä. Tunnilla käytetään levypainoja, levytankoja, käsipainoja ja kahvakuulia. Sopii hyvin kaikenkuntoisille.

Muokkaus kuntosalilla

Kuntosalitunti – ja tehokkain tapa kasvattaa lihasvoimaa ja muokata kehoa. Kuntosalilaitteet tulevat tutuiksi, opit kuntosalilaitteiden säädöt, sopivat painot ja oikean suoritustekniikan. Tämä jälkeen myös omatoiminen harjoittelu helpompaa ja motivoivampaa. Sopii hyvin kaikenkuntoisille.

LIIKETTÄ JA RIEMUA

Lavis

Hymy huuleen – nyt ”lavistellaan!” Lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmä. Humppaa, valssia, jenkkaa, tangoa… Sopii kaikille ja kaikki osaavat. Todellista liikkumisen iloa!

Les Mills BODYSTEP

Hauskaa menoa, joka nostaa sykettä ja kohottaa kun- toa. Haluatko tiukat reidet ja timmit pakaralihakset? Kokeile tätä! Tunnilla askelletaan steppilaudalle inspi- roivan hittimusiikin tahdissa. Säädä laudan korkeus oman kuntosi mukaan.

Les Mills SH’BAM

Koukuttavan hauskalla tanssitunnilla irrotellaan täysillä! Sopii kaikille, ei edellytä ”tanssillisia” taitoja. Tunti koostuu kuumista listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikeista. Trendikkäät, helpot liikkeet oppii nopeasti.

Zumba

Vauhdikasta ja hyväntuulista musiikia ja tanssillista menoa – jokainen tyylillään ja kuntonsa mukaan! Tässä kyydissä karisevat huolet, stressi ja kilot kuin huomaamatta.

Cycling

Sisäpyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa! Päätät itse harjoittelusi tehon vastusta säätämällä. Hikistä ja hauskaa!

Cycling Startti

Aloita sisäpyöräily turvallisesti JA rauhallisesti. Ennen tunnin alkua tarkistetaan jokaisen kanssa pyörän säädöt, ja tunnilla keskitytään oikeisiin ajo-asentoihin. Kesto 20 min.

Ladyt 65+

Varttuneiden ladyjen oma tunti – lisää lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, tekemistä arkeen ja uusia kavereita! Tunnilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Ja sitten nautitaan porukalla kahvia, teetä ja puuroa leppoisassa tunnelmassa.

Kotiäitijumppa

Äideille helppoa, sopivaa ja tehokasta keskivartalotreeniä Les Mills Virtuaali CX Worx -tunnilla. Tunnille voit ottaa lapsesi mukaan. Tunnilla ei ole ohjaajaa, jokainen vastaa omasta lapsesta.

LES MILLS VIRTUAALITUNNIT

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE FLEX

Joogaan, pilatekseen ja tai chihin pohjautuva tunti lisää liikkuvuutta.

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE STRENGHT

Hauskaa menoa, joka nostaa sykettä ja kohottaa kun-toa. Haluatko tiukat reidet ja timmit pakaralihakset? Kokeile tätä! Tunnilla askelletaan steppilaudalle inspiroivan hittimusiikin tahdissa. Säädä laudan korkeus oman kuntosi mukaan.

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE

BODYBALANCE:ssa yhdistyvät Flexin ja Strengthin ominaisuudet.

Les Mills Virtuaali BODYCOMBAT

Itsepuolustuslajeihin pohjautuva intensiivinen tehotreeni.

Les Mills Virtuaali BODYPUMP

Yksi maailman suosituimmista tunneista! Vahvistaa lihaksia, välineenä levytanko.

Les Mills Virtuaali CX WORX

Todella tehokas keskivartalon lihaskuntotunti. Selkä ja vatsalihakset, pakaralihakset, lantion alue… Parantaa myös vartalon liikkuvuutta ja tasapainoa. Live-ohjaaja mukana tunnilla korjaamassa liikkeitä. Henkilökohtainen ohjaus auttaa tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti.