fbpx

Ladyt ja Prehealth ovat solmineet yhteistyösopimuksen PT -palveluiden tarjoamisesta.

”Niin Prehealthin kuin Ladyt Kuntokeskustenkin toiminnassa korostuu asiakkaiden tyytyväisyyden jatkuva parantaminen ja hyvinvoinnin kehittäminen, joten tältä yhteistyöltä voimme odottaa paljon.”

Prehealth on Suomen suurin personal trainingiin keskittyvä yritys, joka tarjoaa laatupalvelua jo kymmenillä kuntosaleilla. Konseptoidun laatupalvelumme avulla saavutat tavoitteesi ja voit luottaa siihen, että valmentajat ovat kouluttautuneita ammattilaisia.

 

Prehealth tarjoaa sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöityjä valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia. Olipa tavoitteesi millainen tahansa, niin valmennusten lähtökohtana on ainaterveys, hyvinvointi ja hyväolo. 

Haluamme auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti voimaan hyvin sekä saavuttamaan konkreettisia, näkyviä ja aistittavia tuloksia.

Ladyilla valmentajina toimivat:

Minna Marjamäki

☎️ 040 5640 409

Esittely:

Olen iloinen ja monipuolinen personal trainer Helsingistä. Työskentelin vuosia taloushallinnon tehtävissä, kunnes intohimo liikuntaan sai vaihtamaan alaa viisi vuotta sitten.

Asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen on minulle erittäin tärkeää. Valmentajana olenkin helposti lähestyttävä ja kannustava. Tavoitteeni on, että asiakas lähtee treeneistä aina hyvillä mielin, sopivasti haastettuna ja itsensä voittaneena. Olen myös äiti, joten ymmärrän, mitä haasteita perhe-elämä saattaa tuoda hyvinvointiin.

Itse pelaan intohimoisesti ja tavoitteellisesti tennistä. Kilpakenttien tasapainoksi rentoutta ja tasapainoa elämääni tuo Yin-jooga.

Erikoisosaaminen:
Kuntosaliharjoittelu Toiminnallinen harjoittelu Mailapelien oheisharjoitteet Likunta raskauden aikana ja jälkeen

Koulutus:
Auktorisoitu Personal Trainer (FAF)
Wellness Coach (FAF)
Running Coach (FAF)
Liiketalouden Tradenomi

Haluatko valmennukseeni? Minna p. 040 564 0409 minna@prehealth.fi
Varaa kanssani testitreeni (60min) hintaan 35€

Hanna Mäkilä

☎️ 050 3416 817

Esittely:

Erityisosaminen: Muutosvalmennus Henkinen valmennus Kehon ja mielen yhdistäminen Kuntosaliharjoittelu Koulutus: Restonomi Auktorisoitu Personal Trainer (FAF) Life coach (LCAF)

Olen Hanna Mäkilä, 37-vuotias uteliaasti elämään ja ihmisyyteen suhtautuva nainen Espoosta. Matkailualan restonomin koulutukseni vei minut noin 10v. sitten lentämään työkseni, ja eri kulttuureita nähtyäni kiinnostukseni ihmisten toimintatapoja, tarpeita ja toiminnan motiiveita kohtaan alkoi toden teolla lisääntyä. Päädyin opiskelemaan life coach valmentajaksi, jotta pystyisin auttamaan ihmisiä kohti unelmiaan ja omannäköistä elämää, jota itse pidän yhtenä tärkeimpänä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta lisäävänä tekijänä. Opintojen aikana viimeistään oivalsin, kuinka kiinteästi myös fyysinen hyvinvointi on linkittyneenä psyykkiseen vastaavaan, ja life coachiksi valmistumisen jälkeen päätinkin suorittaa vielä personal trainer -lisenssin. Itse olen aloittanut liikunnallisen elämän jo nuorena joukkuevoimistelun parissa, jonka jälkeen sydäntä lähinnä ovat olleet erilaiset tanssilajit ja myöhemmin myös mm. jooga ja kuntosali. Vapaalla tykkään myös touhuta ja lenkkeillä hupsun koirani kanssa.

Valmennustyylini on erittäin kokonaisvaltainen; valmennan mieltä ja kehoa kokonaisuutena. Mielestäni treenaamisen tulee kulkea muun elämän ehdoilla, ja valmennuksessani otetaan aina huomioon asiakkaan kulloinkin käytettävissä olevat voimavarat. Suhtaudun suorastaan intohimoisesti siihen, että haluan lisätä asiakkaani tyytyväisyyttä itseään kohtaan, sekä saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi. Uskon, että ihminen on pitkälti niitä asioita millä hän ruokkii itseään, ja tarvittaessa haluan auttaa sisäisen puheen kääntämisessä positiiviseksi. Mottoni on: “ruoho on vihreämpää siellä missä sitä kastellaan”, sillä se pätee mielestäni kaikkeen elämässä. Pyrin myös aina pitämään kaikessa tekemisessäni rennon olotilan.

Tulen varmasti olemaan ikuinen opiskelija, sillä mielenkiintoni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on loputon. Osittain myös omien kokemusteni takia haluaisinkin seuraavaksi suorittaa ravitsemukseen, sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntouttamiseen liittyviä opintoja.

Mikäli haluat valmentajan, joka kulkee rinnallasi satoi tai paistoi, niin otathan yhteyttä hanna.makila@prehealth.fi.

Prehealth – Vain pysyvillä muutoksilla on merkitystä!

© 2016 Ladyt.fi
Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen: