LÄHILAUANTAI 20.3.

Tue paikallista, osta läheltä!

Lauantaina 20.3.2021 järjestetään valtakunnallinen Lähilauantai. Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on kannustaa ostamaan paikallisilta yrittäjiltä ja samalla muistuttaa, että ei ole kuntia ilman yrityksiä.

Ladyt on ollut paikallinen ”lähiöliikuttaja” jo 21 vuoden ajan. On tärkeää tukea lähialueen yrityksiä aina, mutta nyt erityisesti pandemian ravistellessa suomalaisia yrityksiä on hyvä muistaa, että ilman paikallisia yrityksiä katukuva olisi melko tyhjä ja kunnat eivät pyöri ilman yrityksiä.

Nyt jos koskaan on mitä mainioin hetki olla osa Ladyt perhettä ja liittyä kannatusjäseneksi. Voit tukea Ladyt kuntokeskusten toimintaa vaikkapa ostamalla kannatusjäsenyyden verkkokaupastamme hintaan 10 €, 30 €, 50 € tai 100 €.
https://www.ladyt.fi/kauppa/

Yritykset voivat myös liittyä Ladyjen kannatusjäseneksi. Yrityksille voidaan lähettää lasku. Yhteydenotot: asiakaspalvelu@ladyt.fi

Verkkokaupasta voit kätevästi hankkia esim. Gymstick -jumppakepin, Footbic -pallot, livestriim -jäsenyyden tai sarjakortin hyvää tekevään Neurosonic- ja SLIMYONIK -hoitoon.

Pidetään yhdessä katukuva elinvoimaisena ostamalla läheltä! Kiitos tuestasi!