FOOTBIC -ILTA MA 23.11.

Footbicin kehittäjä saapuu Ladyt Myyrmäkeen!
Fysioterapeutti Atte Kärnä on kehittänyt laadukkaan ja tehokkaan Footbic -jalkateräjumpan meidän hyvinvoinnin parantamiseksi. Footbic on kotimainen, helppo ja monipuolinen harjoitusohjelma jalkaterän vahvistamiseksi ja liikkuvuuden lisäämiseksi.

Footbic -terveyspäivä ma 23.11. klo 17.30- 18.30 Ladyt Myyrmäessä
Atte kertoo uudesta jalkojen testausmenetelmäst, Footbic -jalkateräjumpasta ja sen uskomattomista vaikutuksista. Tapahtumaan voi osallistua mukaan joko Myyrmäessä tai etänä.
Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon pt@ladyt.fi tai esittää niitä myös tapahtuman aikana.

Vielä ehdit hankkimaan pallot itsellesi! Hinta 39,99 €.
https://www.ladyt.fi/tuote/footbic-pallot-2/
Hinta sisältää 2 Footbic -palloa, videon ja tarvittaessa toimitamme ne myös kotiisi.

Olet sitten valmentaja, seniori tai huippu-urheilija, tähän kannattaa kaikkien osallistua mukaan!

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan tärkeää ja hyödyllistä asiaa!

Hyvinvointia FOOTBIC -jalkaterän avulla
Viimeisten tutkimusten mukaan jopa 60 % länsimaisista ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennoista. Jalkateräongelmat ovat yleisiä myös tämän päivän lapsilla. Suurimmat syyt tähän ovat passivoitunut elämäntapa ja luonnottomat jalkineet.

Useat kiputilat polvissa, selässä, lonkissa ja jopa päänsärky saattavat johtua jalkaterien toimimattomuudesta ja jalkaterän virheasennoista. Esim. kipu isovarpaassa tai päkiässä voi muuttaa polvi- ja lonkkanivelen toimintaa ja aiheuttaa kiputiloja eri puolilla kehoa. Jalkaterät tarvitsevat liikettä aivan niin kuin koko kehomme.

Footbicin -jalkateräjumpan avulla voidaan kuntouttaa mm.:
• plantaarifaskiitti
• vaivaisenluu
• vasaravarpaat
• Mortonin jalka
sekä kaikki jalkaterän heikkoudesta johtuvat jalkaterän virheasennot.

Footbicilla voidaan vähentää jalkojen turpoamista ja saada parempi verenkierto jälkiviisas. Lisäksi Footbicin avulla pystytään vaikuttamaan jalkaterien aineenvaihduntasairauksiin, kuten diabeetikoiden jalkoihin sekä kylmäntunteesta kärsiviin jalkoihin.

Alaraajakuntoutuksessa käytetään suomalaista Footbic -terapiapalloa ja vaivaisenluukuminauhaa. Harjoittelu on helppoa, tehokasta ja kivaa!

Katso lähetys: www.ladyt.fi/online