PYSYTHÄN AKTIIVISENA!

Me kyllä keksimme keinot miten liikkua! 🙂
Nyt jos koskaan omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää. Kannustamme sinua jatkamaan jäsenyyttäsi nyt itsesi takia ja hyödyntämään esim. uusia OnLine ja Live -palveluita. Tämä näppärä palvelu mahdollistaa jumppaamisen kotosalla vaikkapa puolison tai lapsien kanssa. Palvelu kuuluu voimassa oleviin Ladyt jäsenyyksiin. Mikäli jäsenyys on tauolla, palvelu ei ole käytettävissä.

Tutkimustietokin kertoo, että ikäihmisten lihasvoima vähenee täyslevossa jopa 25 prosentilla viikossa. 1-2 kk kotona oleskelu ilman säännöllistä liikuntaa vaikuttaa toimintakykyyn; lihastenvoima vähenee, askel lyhenee, vauhti hidastuu, kotona tehtävät askareet vaikeutuvat ja siten toimintakyky romahtaa.

Hyviä uutisia, sillä onneksi liikuntaa voi harrastaa kotonakin meidän innostavien ohjaajien avustuksella! Oma kehonpaino riittää vastukseksi moniin liikkeisiin ja mukaan voi napata vaikkapa vesipullon tai jauhopussin.

Lahja sinulle
Mikäli jäsenyytesi jatkuu ilman taukoa, tarjoamme sinulle: 2 Personal trainer -tapaamista, 2 Neurosonic -rentoutushoitoa, 2 SLIMYONIK -hierontahoitoa ja 2 XCryo -kylmähoitoa.

Lisätietoja: asiakaspalvelu@ladyt.fi

Tehdään yhdessä tästä keväästä upea liikunnallinen matka!