LADYT ONLINE & LIVE

Me saavumme nyt sinun luoksesi ja saat jumpata kanssamme sydämesi kyllyydestä! Etäjumppamme ovat saaneet kerrassaan upean vastaanoton ja tarjoammekin live striimattuja tunteja teille päivittäin omien ohjaajiemme ohjaamana. Osa tunneista myös tallennetaan, tällöin jumpan voi tehdä aikataulusta riippumatta.
Voit lähettää meille myös toiveita pt@ladyt.fi millaisia treenejä haluaisit kotioloissa tehdä. OnLine ja Live -palvelut kuuluvat jokaiseen voimassa olevaan Ladyt jäsenyyteen. Mikäli jäsenyys on tauolla, palvelu ei ole tällöin käytettävissä.

Ladyt OnLine valikoimassa mm.

• Ladyt tunnit: Core, Kiinteytys, Kivaolo, Pilates, Yin jooga

• CMS -tunteja (Core ABS, Yoga, Foamroller, Venytellen Vetreäksi)

• Les Mills -tunnit

Live -lähetykset:

https://www.ladyt.fi/ryhmaliikunta-myyrmaki/

OnLine ja Live -palvelu kuuluvat Ladyt jäsenyyksiin. Linkki ja salasana on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse. Lisätietoja: asiakaspalvelu@ladyt.fi