❤️ KIITOS TUESTA! ❤️

Sanaton yrittäjä kiittää teidän lämmöstä, tuesta ja kannustuksesta. Tässä vain osa tulleista viesteistä. Kaikki viestit ovat ilahduttaneet minua valtavasti ja antanut voimaa ja uskoa huomiseen. Halauksia teille kaikille! Tuija ❤️

Laura-Maria:

Silmät kostuivat Birthday Party -jumpassa Kaija Koon ”Korkkarit kattoon” kappaleen aikana. Edessäni jumppaa veti rohkea ja vahva nainen, joka on 20 vuotta sitten perustanut menestyneen yrityksen ja yhä vielä porskuttaa. Ihailen! Tästä tapahtumasta ei ole kulunut montakaan päivää, kun kirjoitat viestissäsi mm. lomautusuhasta. Olen järkyttynyt ja surullinen, kuinka maailma voi muuttua hetkessä. Minulla on kuitenkin vahva toivo ja usko, että sinä selviät tästä. Sinulla on uskomaton jäsenkunta, joka seisoo rinnallasi tämän vaikean ajan yli ja seuraavat 20 vuotta tästä eteenkin päin. Jäsenmaksuni saa pyöriä kävin salilla tai en tai meneekö ovet kiinni tai ei. Tätä ajattelua toivoisin nyt ihmisten harjoittavan. Tukevan yrittäjiä mahdollisuuksien mukaan. Tsemppiä ihan hirveästi Tuija! Sinulle, läheisillesi ja työntekijöillesi toivotan: voikaa hyvin!

Mari:
”Paljon tsemppiä Tuija ja työntekijät ❤️ Kyllä tästä selvitään yhdessä! Minä ainakaan en peruuta jäsenmaksua tai vaadi sitä takaisin tältä ajalta. Me ollaan kaikki tässä yhdessä” 😊

Irina:
Dear Tuija, Ensinnäkin, näin itse viestinnän ammattilaisena annan KAIKKI PISTEET ja papukaijamerkit teidän tiedotuksellenne. 😊Toisekseen, kaveria ei jätetä ja toisessa kodissa haluan käydä niin pitkään kuin suinkin mahdollista!! Olen itsekin saanut irtisanomislapun, mutta Ladyjä en jätä!! Lämmöllä viruksetonta viikonloppua! Ladyjen jäsen vuodesta 2001

Marianne:
Hei Tuija ja Ladyn väki! Olen vuodesta 2007 asti käynyt Myyrmäen Ladyt keskuksella melkein päivittäin. En ole missään nimessä tauottamassa tai irtisanomassa jäsenyyttäni vaikka joutuisitte sulkemaankin keskuksen väliaikaisesti Koronan takia. Vesan sunnuntain yin jooga on todella suosittu ja minullekin viikon tärkein tunti… olisikohan Vesan mahdollista pitää tuntia virtuaalisesti? Uskon että tunnin äärelle kokoontuisi varmasti paljon väkeä. Myös ulkotunnit ovat varmasti myös suosittuja. Paljon voimia teille! Olen ihan varma, että me jäsenet pysymme rinnallanne tämänkin läpi!! Ja mikäli alkaa taloudellinen tilanne teillä näyttää todella huonolta Koronan takia, niin muistakaahan järjestää vaikka joku rahankeräys tempaus jäsenien toimesta, jotta saadaan Ladyt pysymään Myyrmäessä. Ilmoittaudun ehdottomasti lahjoittajaksi, mikäli tällainen kolehti joskus järjestettäisiin. Ja vielä lohdutukseksi vaikeisiin aikoihin muistoja Tankki Täyteen TV -sarjasta: Siinähän Sulo Vilenin bensa-aseman ohi kulkeva tie muuttui aivan hiljaiseksi, kun lähelle rakennettiin moottoritie ja näytti siltä, että Sulon bensa-asemalla ei tämän jälkeen kävisi oikein kukaan. Sulon ystävä Konstaapi Reinikainen totesi tilanteessa Sulolle, että miten ihmeessä te Sulo pärjäätte nyt tulevaisuudessa. Sulo vastasi siihen rauhalliseen tapaansa: ”Kuules Reinikainen, me olemme aina ennenkin pärjänneet tulevaisuudessa.”Minusta tuo on todella lohduttava ajatus aina vaikeina aikoina! Voimia Tuija ja koko henkilökunta! Tästä kyllä selvitään!!

Maija:
Tsemppiä, Tuija, hienoa, jos jaksatte pitää Ladyja auki! Monet meistä haluavat jatkaa treenaamista ja tukea yritystäsi. Itse olen jäänyt koukkuun salille, ja aamuvarhainen, usein yksinäinen puurtaminen laitteiden ja painojen kanssa on oivaa terapiaa myös mielelle samalla, kun joku pieni muskelikin on saattanut ilmaantua jonnekin. Jatkoin äskettäin päiväjäsenyyttäni  taas puolella vuodella, ja jos niin kurjasti kävisi, että joudut sulkemaan Ladyt joksikin aikaa, en todellakaan ole vaatimassa rahojani takaisin, niin paljon lähes kolme vuotta Ladyissa on minulle merkinnyt! Kaikkea hyvää, jaksaa jaksaa!!

Soili
Tsemppiä meille kaikille.Ollaan talkoissa mukana ja pidetään jäsenyytemme voimassa, vaikka emme rajoituksista johtuen jumppiin pääsisikään. Näin pidämme Ladyt jatkossakin olemassa.

Maarit:
Ei tulisi mieleenkään lopettaa sopimusta, sä niin tiedät kuinka teistä tykkään! Tsemppiä ja halaus!

Tytti:
Nyt on sopiva ajankohta ulkoliikunnalle, sitten tauon jälkeen taas uudella innolla salille ja jumppiin. Mekään emme jätä teitä! Ja tarkoitan tällä, että vaikka pakon edessä olisittekin jonkin aikaa kiinni, olen valmis maksamaan kk-jäsenyydestäni ilman taukoa.

Pirjo:
Koronaan sairastuminen voisi mulle olla aika raju juttu, mutta liikuntakin on elintärkeää. Tiedä tässä sitten miten menetellä, täytyy mennä päivä kerrallaan. Mieli vetää salille ihan mahdottomasti, eikä kotona tule tehtyä yhtä tehokkaasti, aika menee epämääräiseen haahuiluun…  Jos täytyy pysyä poissa, niin Tuijaa haluan kk-maksuin ehdottomasti tukea, olet niin ihana kannustaja. Samoin koko porukkanne! ❤️

Niina:
Kiitos Tuija erittäin hyvästä informaatiosta.
Olen saanut Ladyjen kautta uuden liikunnan ilon ja Ladyillä aion pysyä koronasta huolimatta. Ja liikkua voi monella tavalla poikkeusoloissakin.
Tsemppiä sinulle 😍

Sari:
Tsemppiä sinulle, Tuija. Te olette aivan mahtavasti ottaneet tilanteen ja Suomen haltuun. Aloitin jo eilen Markun kotijumpalla. Siinäkin tuli ihan hiki. 😀

Tiina:
Kiitos aktiivisesta tiedottamisesta. Minä myös maksan jäsenmaksuni, tuli mitä tuli. Ladyt on pelastanut minun vointini monella tapaa, ja haluan tukea paikallista yrittäjyyttä kaikin tavoin. Tsemppiä ja valoa tilanteeseen meille kaikille. 💪🏻❤️

Katja:
Samaa mieltä, tiedottaminen tilanteen edetessä on ollut erinomaista teidän puolelta.
Linkki Les Mills virtuaalitunteihin oli mahtava idea, ja lisävalikoimaakin jo odottaen. Tämä oli aivan paras tapa huomioida tässä tilanteessa asiakkaat. Iso kiitos siitä! ❤❤ Muut salitoimijat voisi ottaa mallia miten tilanne hoidetaan 💎

Jäsenmaksut saa minunkin puolesta juosta, menee hyvään tarkoitukseen, siihen että päästään takaisin tunneille kun tilanne helpottaa. Tsemppiä!

Emma:
Tsemppiä! Mäkin maksan mielelläni vaikka en hetkeen paikalle pääsekään (olin tänään leikkauksessa).

Satu:
Palvelu on pelannut aina, kuten nytkin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, niin tiedottamisen suhteen kuin mahdollisuudella kotitreeneihinkin, joten pidän jotenkin itsestään selvänä, että kuukausimaksut saa juosta vaikka treenaaja ei salilla pääsisikään juoksemaan. Yhdessä tässä taistellaan 🙏

Kirsi:
Työnantajan toiveesta jumppailen/juoksen itsekseni, mutta oli kyllä heti selvää, että kuukausimaksu saa juosta entiseen malliin, ja tätä päätöstä piti puolisokin itsestään selvänä, olenhan ollut joskus vuoden verrankin jäsenenä ja ihan vapaaehtoisesti ollut poissa salilta ja maksanut, sen jälkeen kun joitakin vuosia sitten aloitin Ladyt Trainer Markkun kanssa treenit, motivaatio on pysynyt eikä taukoja ole ollut! (joku facetime tapaaminen tosin täytynee varata😆)

Ritva:
Tuija, olet alusta asti  kertonut, miten pitäisi meidän jokaisen toimia. Hyvä idis rajoittaa ja minä kyllä yritän kannattaa pieni yrittäjyyttä.

Pauliina:
Tsemppiä, en ainakaan oleta että kuukausimaksua hyvitetään, tärkeämpää on ettei kukaan meistä sairastu.

Tuija
Kiitos pysäyttämästä viestistäsi ja paljon voimia tähän tilanteeseen. En halua tauottaa tai päättää sopimusta ja tällä haluan osoittaa tukeni teille kaikille. Jään viikon kuluttua eläkkeelle ja iloitsin jo etukäteen, että pääsen joka päivä jumpalle. Toivotaan kaikin sydämin, että toimintanne tulee jatkumaan vielä seuraavatkin vuosikymmenet.
Halauksin.

Katarina:
Tiistaiehtoota, Tuija hyvä! Kiitos informatiivisista viesteistäsi, tästä ja viimeviikkoisesta! Olemme todellakin joutuneet, koko kansakunta, hyvin erikoiseen tilanteeseen. Ymmärrän huolesi yrittäjänä tosi hyvin. Minulla ei ainakaan ole tullut pieneen mieleenikään irtisanoa jäsenyyttä tai vaatia jotain hyvitystä. Uskon valtaosan ainakin vakiporukasta ajattelevan samoin. Ikävän lisämausteen tähän outoon tilanteeseen tuo meille yli 70-vuotiaille määrätty ”kotiaresti”. Sitä on kyllä tosi vaikea pitää. Kansalaistottelemattomuus houkuttaa melkoisesti lainkuuliaista ”vanhusta” 😉.  No, katsotaan, miten onnistuu tottelevaisuus. Joka tapauksessa, Tuija, saat täyden tukeni tässä haastavassa tilanteessa. Tsemppiä sinulle, työtovereillesi ja meille kaikille!  Katseet kohti koronan jälkeistä aikaa! 😊

Salla:
Kiitos säännöllisestä ja selkeästä viestinnästä. Me tyttäreni kanssa jatkamme ehdottomasti jäsenyyttä, vaikkemme salilla nyt käykään. Online LesMills-tunnit ovat mahtavia, kiitos niistä. Tsemppiä teille kaikille ja pysytään terveinä!
Susanna:
Olen uudempia, viime syksynä aloittaneita harrastajia. Juuri eilen sanoin miehelleni, että niin kauan kuin minulla palkka juoksee, niin aion maksaa Ladyjen kuukausimaksun, vaikken kävisi salilla moneen kuukauteen. Yrittäjät, tsemppiä❤.
Kiitos treenivideoista!
Sanna:
Aion pysyä asiakkaana kaikesta huolimatta ja tukea Ladyjen toimintaa. Tsemppiä ja jaksamista,

Hannele:
Tsemppiä ja voimia teille kaikille sinne Ladyjen hienoon tiimiin. ❤ Omalta kohdaltani jatkan kuukausimaksun maksamista jatkossakin vaikka en kävisikään nyt salilla, kuulunhan tähän ”karanteeniryhmään”.   Toivon sydämestäni että selviätte tästä kriisistä ja niin voimme jatkaa liikuntaa Ladyissä kun ajat paranevat. Jaksamista 😍

Ritva:
Hei Tuija, voimia ja jaksamista Sinulle. Tilanne on raskas meille kaikille, mutta etenkin teille palvelualan yrittäjille. Minä olen aktiivikävijä Myyrmäen salilla ja jumpissa, mutta nyt pidän taukoa. Siitä huolimatta ilman muuta maksan kuukausimaksun ja vaikka sali menisi kiinni. Tämän pitäisi olla selvää kaikille vakiokävijöille. Nyt meidän pitää puhaltaa yhteen hiileen. Kiitos virtuaalilinkeistä ja Markun jumppavinkistä. Kaikkea hyvää ja kiitos koko tiimillesi. Teitä tarvitaan.

Marja-Liisa:
Hei Tuija! En jätä teitä. Ei ole tullut mieleenkään sellainen ajatus. Osoitteeni vaihtuu tämän kevään aikana, mutta tälle seudulle muutetaan ja kuntosali pysyy samana. Yhdessä selvitään! Te ootte mulle tärkeitä kaikki 🙂

Terhi:
Hei! Yin joogassa käydään niinkuin ennenkin ja niin kauan kun saadaan 🙂 eikä korttia ”katkolle” laiteta. Tsemppiä ja voimia teille kaikille ihanat meidän liikuttajat, ootte parhaita

Satu:
Hei Tuija! Vaikka olen kaikkea muuta kuin aktiiviosallistuja, niin täydestä sydämestä toivon, että sinun luomasi Ladyt-yhteisö kestää tämän ulkoisen myllerryksen ja koettelemuksen, ja jatkaa vakaasti toimintaansa tästä korona-pandemiasta huolimatta ja sen jälkeen. Uskon vahvasti että meitä on suuri joukko, jotka ovat tätä samaa mieltä tästä tärkeästä asiasta.

Hannele:
Hei Tuija! Kiitos tiedotuksesta ja huolen jakamisesta! Toivottavasti me kaikki, jotka olemme saaneet vastaanottaa sekä henkistä että fyysistä hyvää ja turvallista oloa johtamassasi yrityksessä, olemme edelleen mukana ilman jäsenyyden katkoksia tai lopettamisia. Nythän kaikkien pitäisi mieltää, että jo saavutettu yhteinen hyvä jatkuisi yli tämän kriisivaiheen, vaikka ei tunneille pääsisikään. Tuija, olet sinnikäs yrittäjä. Tämän taloudellisen epävarmuuden ja huolten keskellä olette laajentaneet ohjelmaa, mm. nyt nettilinkki. Kiitos siitä! Tämän vaikean ajan yli ja sen jälkeen jaksamista Sinulle ja perheellesi sekä upealle henkilökunnallesi!
Iiris
Viestisi sai minut ajattelemaan monia yhteisiä vuosia, melkein vuosikymmeniä.Olen kiitollinen paljosta. Tuntuu, että olette aina olleet läsnä elämässäni. Jumpassa olen hikoillut ulos surujani ja ilojani. Olen kokenut mahtavia yhdessäolon hetkiä ja löytänyt uskomattomia ystäviä. Enkä taatusti ole ainoa näine kokemuksineni. Ja toivon todella, että toimintanne jatkuisi myös tulevaisuudessa, joten tietysti olen nyt tukemassa teitä.
Martta:
Kiitos Tuija, Ja kaikki tukeni sinulle yrittäjänä ja ihanan kuntokeskuksen ylläpitäjänä näinä  haasteellisina aikoina! Yhdessä selvitään!
Päivi
Kiitos Tuija viestistä. Haluan tukea toimintaanne ja pysyn jäsenenä vaikka en voikkaan käydä salilla. Olen palanut ulkomailta ja olen +70v Voimia teille!
Kaarina:
Hei Tuija ja koko ihana tiimi! Olen käynyt siellä vuosia, sinne on hyvä tulla..vaikka tullessa on mieli maissa, lähtiessä on uusi into päällä, siellä olette Te ja vuosien varrella monet ladyt, joihin on ollut onni tutustua. Jatkoon☺

Mervi
En todellakaan ole irtisanomassa omaa enkä tyttäreni korttia, Ladyt on ollut jo monta vuotta se toinen olohuone jonne on aina yhtä mukava tulla. Onnea ja kiitos sinulle Tuija näistä kaikista vuosista sekä tsemppiä tuleville viikoille ❤

Tuula
Hei Tuija, kiitos syntymäpäiväonnitteluista! Minä en ainakaan irtisano jäsenyyttä vaan tuen sua täysillä. Kyllä tästä jotenkin selvitään.

Minna
Hei Tuija! Tukenasi olen eli ei ajatustakaan katkaista yli 1O vuotta kestänyttä suhdettamme.
Tsemii!