Ajankohtaista COVID-19 -viruksesta

Päivitetty 2.5.2020

Kuntokeskuksemme ovat avoinna edelleen avainkortilla ma-su klo 5.00- 23.00. Olemmekin saaneet tästä todella runsaasti kiitosta.
Tällä hetkellä käyttöaste on noin 10-15 prosenttia normaalista, joten jokaisella on mahdollisuus pitää erittäin hyvin etäisyyttä muihin, huolehtia käsienpesusta ja desinfioimisesta sekä laitteiden kahvojen puhdistamisesta ennen ja jälkeen käytön. Lisäksi tarjoamme jokaiselle kertakäyttöhanskat.

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on tarjolla edelleen rajoitetummin (9 osallistujaa). Tällä hetkellä ryhmäliikuntatunneilla ei käytetä välineitä (käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja tmv.). Mukaan tunnille kannattaa ottaa oma jumppamatto mukaan jos mahdollista. Lisäksi oma iso pyyhe mukaan, jonka voi laittaa jumppamaton päälle suojaksi.

OnLine ja Live -tunteja on tarjolla runsaasti tuttujen ohjaajiemme kera. Tämä palvelu kuuluu myös päivä- ja kuntosalijäsenyyksiin. Jos jäsenyys on tauolla, palvelu ei ole käytettävissä. Mikäli tarvitset palvelusta lisätietoa/ apua, otahan yhteyttä: tanja.tuomela@ladyt.fi
Linkki OnLine ja Live -tunteihin: https://www.ladyt.fi/online/

Uusi salasana astuu voimaan ke 6.5. Salasana lähetetään ma 4.5. Salasana on tarkoitettu vain Ladyt jäsenille. Kiitos kun et välitä sitä eteenpäin.

Kuntosalin ja ohjattujen tuntien lisäksi Les Mills ja CMS -virtuaalitunnit ovat normaalisti käytettävissä. Vaihtoehtoja on runsaasti. Mikäli kaipaat apua esim. virtuaalituntien käynnistämisessä, henkilökuntamme auttaa siinä mielellään.

Terveyttä ja auringonpaistetta! 

 

Tuija tiedottaa:

Koronavirus herättää paljon kysymyksiä, myös meillä Ladyilla. Ravintoloitsija Henri Alen on ottanut tilanteeseen hyvin kantaa: ”Sen sijaan, että mietitään suljetaanko ravintolat, pitäisi miettiä miten ne pidetään auki ja minimoidaan YT-suma. Turvallisesti.”

Osa kuntokeskusyrittäjistä on sulkenut ovet, valitettavasti osa mahdollisesti lopullisesti. Myös minä mietin kuumeisesti, pidetäänkö Ladyt auki vai ei. Huoli on suuri niin teidän terveydestä ja turvallisuudesta kuin yrityksenikin tulevaisuudesta. Jos toiminta joudutaan kokonaan sulkemaan ja jäsenmaksuja peruuttamaan, on se yrityksen jatkumisen kannalta hyvin kohtalokasta. Yrityksellä on kuitenkin velvoitteita, joita se joutuu tässä poikkeustilanteessakin hoitamaan; toimitilavuokrat, työeläkemaksut, palkat ymv. Toivomme teiltä kaikilta ymmärrystä ja joustoa tämän äärimmäisen asian ympärillä.

Ainakin tällä hetkellä toiminta jatkuu normaalisti ja suurin osa tunneista pidetään aikataulun mukaisesti. Kannustamme jokaista kuntoilemaan ja liikkumaan, mutta aina kuitenkin terveys edellä. Mikäli kuulut THL:n määrittämään riskiryhmään (ikääntyneet henkilöt ja henkilöt, joilla on jokin perustauti, esim. diabetes, sydän- tai keuhkosairaus), noudata kuitenkin erityistä harkintaa.

Seuraavista ohjeista ja neuvoista THL:n yhteyshenkilö on antanut hyvää palautetta: 
ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärä 10 henkilöä, näin vältämme lähikontaktin
• ryhmäliikuntatunneilla ei käytetä välineitä (käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja tmv.)
• ryhmäliikuntatunnille kannattaa ottaa oma jumppamatto mukaan jos mahdollista
• oma iso pyyhe mukaan, jonka voi laittaa jumppamaton päälle suojaksi
• Pt treenin voi toteuttaa myös ulkona tai Facetime -puhelun välityksellä
• käy kuntosalilla hiljaisempina ajankohtina, esim. klo 5.00-9.00, klo 13.30- 15.00 ja klo 20.30- 23.00
• käy monipuolisilla virtuaalitunneilla. Vaihtoehtoina suomenkieliset CoreABS, Kahvakuula, Kuntojumppa, PowerBody, Rentoutus, Venyttele Vetreäksi ja YogaFlow sekä englanninkieliset BodyBalance, BodyCombat, BodyPump, Cx Works ja SH’BAM. Virtuaalitunnit voi käynnistää omatoimisesti aina salin ollessa vapaana.
• hyödynnä maksutta kotomaisia CMS virtuaalitunteja ja Les Mills etäharjoittelumahdollisuutta. Linkki on lähetetty kaikille Ladyt jäsenille sähköpostitse. Palvelu on voimassa 2 kk.
• seuraa Ladyjen Fb ja IG -sivuja. Saat päivittäin inspiroivia jumppavinkkejä.
Olemme tehostaneet desinfiointia ja kannustamme kaikkia putsaamaan myös omatoimisesti esim. kuntosalilaitteiden kahvat, käsipainot, kahvakuulat, jumppamatot jne. sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja pysymään kotona kipeänä.
Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Tiedotamme muutoksista ensitilassa.
Lainatakseni presidentti Sauli Niinistöä:
”Tässä tarvitaan sellaista ajattelua, että minä en ole tässä yksin vaan me olemme täällä joukolla, toinen toistamme tukemassa”.
Pidetään lippu korkealla, koitetaan pysyä terveinä ja toivotaan, että tilanne laantuisi mahdollisimman pian.
Rakkain terveisin,
Tuija