Ajankohtaista COVID-19 -viruksesta

Hyvät Ladyt jäsenemme,

Palvelemme teitä ainakin tällä hetkellä normaalisti.
Hyvällä yhteistyöllä sekä varovaisuudella minimoimme infektioiden leviämisen tässä haastavassa tilanteessa.

Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Tiedotamme muutoksista välittömästi.

Olemme tehostaneet desinfiointia ja kannustamme omatoimiseen laitteiden/ pintojen puhdistamiseen, esim. kuntosalilaitteiden kahvat, käsipainot, kahvakuulat, jumppamatot jne.

Olemme lisänneet pukuhuoneisiin sekä ryhmäliikuntatiloihin käsidesiannostelijoita. Desinfioivaa vaahtoa voi käyttää käsiin (suoja 6 h) sekä erilaisille pinnoille (suoja 24 h). Suihkepulloissa, joita löytyy mm. kuntosalilta, ryhmäliikuntatiloista sekä Neurosonic- ja SLIMYONIK -hoitohuoneista on desinfioivaa Desiplint -puhdistusainetta.

Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet huolellisesti sekä salille tullessasi, että pois lähtiessäsi. Kipeänä ei pidä tulla kuntoilemaan. Tämä sääntö pätee ympäri vuoden.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden myös etäharjoitteluun netin kautta. Striimauspalvelussa on 95 eri Les Mills -ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. mm. BodyBalance, BodyPump, SHBAM jne. Palvelu on Ladyt jäsenille maksuton ja on voimassa 2 kk. Linkki palveluun on lähettetty sähköpostitse. Mikäli et ole saanut linkkiä itsellesi, laita sähköpostia ladyt@ladyt.fi

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeet:
Pese kädet oikein:

Tsemppiä ja voimia kaikille! Presidenttimme Sauli Niinistö sanoin:

”Nyt tarvitaan vähemmän fyysistä, mutta sitäkin enemmän henkistä läheisyyttä. Kyllä tästä selvitään.”