TERVETULOA LAURA!

Olen Laura Luoto, Ladyjen uusi Personal Trainer. Olen Vaasasta kotoisin ja vasta muuttanut etelä-Suomeen omia unelmiani tavoittelemaan.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, ja vahvuuksiini kuuluukin erityisesti selän ja niska-hartia -seudun terveyden edistäminen.
Reilun 10 vuoden oma kokemus kuntosaliharjoittelusta on kartuttanut monipuolisesti tietotaitoani erityisesti voimaharjoittelusta ja kehonmuokkauksesta, joten uskon, että minulla on paljon annettavaa myös kokeneemmallekin treenaajalle.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää, ja tätä haluan korostaa myös asiakkaitteni kohdalla. Tärkeintä on nauttia siitä mitä tekee! Minä olen täällä auttamassa sinua saavuttamaan omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Tervetuloa mukaan!

Aloittamisen kunniaksi 3x ja 10x Pt paketit Lauralle ovat nyt tarjouksessa! Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä – nappaa omasi pian!
3x 119 e (norm. 165 e)
https://www.ladyt.fi/tuote/pt-paketti-3x/
10x 369 e (norm. 555 e)
https://www.ladyt.fi/tuote/pt-paketti-10x/