LADYT REKRY

Haluaistko olla osa superkivaa tiimiä?

Ladyt kuntokeskukset Myyrmäessä ja Kannelmäessä ovat nimensä mukaisesti naisten kuntoilukeitaita, joissa on siistimpää kuin kotona. Ladyjen leideillä on erilaisia kuntoiluun liittyviä tavoitteita ja haasteita, jotka odotamme uuden superkivan tiimimme jäsenen ratkaisevan.

Meidän Tiimiin voi hakea myynnin/ markkinoinnin, liikunta-alanosaaja (liikunnanohjaaja/ fysioterapeutti/ personal trainer). Työkokemuksesta ei ole haittaa, mutta se ei ole vaatimuskaan. Jos koet olevasi superkiva tyyppi, siitä on kaikkein eniten etua työllistyäksesi meillä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja myyntihenkistä otetta työhön.

Meidän Tiimi viihtyy työssään ja olemme erittäin myyntihenkisiä, vastuuntuntoisia ja oma-aloitteisia, kuten jokaisen työntekijän pitäisi olla. Suurin yhdistävä tekijä meillä on kuitenkin se, että olemme kaikki superkivoja. Sillä asenteella sopii Meidän Tiimiin mainiosti!

RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJA

Etsimme uusia ohjaajia mm. lihaskuntotunneille (Kiinteytys, Muokkaus, Rasvanpoltto, Teho), kehonhuoltotunneille (pilates, jooga) ja Zumba tmv. -tunneille.

Ota yhteyttä: markku.moykky@ladyt.fi

PERSONAL TRAINER

Etsimme Pt -tiimiin vahvistusta.

Lisätietoja: tuija.nikkila@ladyt.fi

MYYJÄ

Etsimme myyntitiimiin vahvistusta. Lisätietoja: kari.nikkila@ladyt.fi

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen.

Lisätietoja: tuija.nikkila@ladyt.fi

RYHMÄLIIKUNTAKOORDINAATTORI

Lisätietoja: tuija.nikkila@ladyt.fi