ETSIMME 10 LAADUNTARKKAILIJAA!

Palveluidemme ja asiakaspalvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Etsimme nyt 10 ”mystery shoppaajaa” eli laaduntarkkailijaa parantaaksemme asiakastyytyväisyyttä entisestään. Voit olla nuori tai eläkeläinen, kuntokeskuskonkari tai ensikertalainen, hoikka tai pyöreä, maratoonari tai painonpudottaja. Tärkein tehtäväsi on tutustua palveluihimme monipuolisesti ja raportoida havainnoistasi.

Tarjoamme valituille laaduntarkkailijoille Ladyt kuntokeskusten palvelut veloituksettomaan ja rajattomaan käyttöön kuukauden ajaksi. Käytössäsi on kuntosali, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, CMS JA Les Mills virtuaalitunnit, infrapunasauna, suomalainen sauna, hierovat tuolit ja kosmetiikka pukuhuone- ja suihkutiloissa sekä maittava aamiainen. Laaduntarkkailijan ”työtehtävä” on määräaikainen, eikä sido jatkoon. Tehtävästä ei makseta erillistä palkkaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • olet yli 18 vuotias nainen
  • pystyt sitoutumaan vähintään 2 viikoittaiseen käyntiin kuukaudessa
  • olet valmis antamaan palautetta ja raportoimaan havainnoistasi
  • omaat avoimen mielen ja olet halukas kokeilemaan erilaisia kuntokeskuksen palveluita

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sonja.toivonen@ladyt.fi. Hakuaika on 12.12.2018 asti.