YHTEISTYÖ URHEILUSEUROJEN KANSSA

URHEILUSEURAKAMPANJA

Naisten hyvinvointikeskus Ladyt on aloittanut tukiyhteistyön paikallisten urheiluseurojen kanssa. Tavoitteenamme on auttaa paikallisia seuroja tuottamaan varoja urheiluseuratoiminnan kehittämiseen sekä ylläpitämiseen.

Kaikki tuotot käytetään lyhentämättömänä urheiluseuratoiminnan tukemiseen. Kampanjan toteuttaminen ei aiheuta kustannuksia seuralle. Kampanjassa seurat saavat myyntiinsä kahden (2) viikon liikuntapasseja hyvinvointikeskus Ladyille. Liikuntapassin hinta on 15 €/kpl ja kaikki varat tulevat lyhentämättömänä seuran käytettäväksi. Kampanjan toteuttamiseen sovitaan aina seurakohtainen voimassaoloaika (ajanjakso, jolloin seura saa myydä liikuntapasseja eteenpäin). Lisäksi jokaiselle seuralle asetetaan tuottotavoitteet/myyntiarvio, myytävien passien määrästä.

Esimerkki kampanjan tuotoista: Seurassa 15 urheilijaa, jokainen urheilija myy neljä liikuntapassia: 15 x 4 x 15 € = 900.

Kahden (2) viikon liikuntapassi oikeuttaa passin ostajan käyttämään Ladyt Kannelmäen ja Myyrmäen ryhmäliikunta- ja kuntosalipalveluita rajattomasti passin voimassaoloajan. Liikuntapassit tulee aktivoida käyttöön Ladyt Kannelmäessä tai Myyrmäessä. Liikuntapassi tulee aktivoida 30 päivän sisällä ostohetkestä. Liikuntapassi on henkilökohtainen. Yksi liikuntapassi henkilöä kohden. Liikuntapassin voi käyttää 13- vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi nainen. Passin käyttäjän ollessa alaikäinen tulee aktivointi tehdä yhdessä huoltajan kanssa.

Ladyjen tavoitteena on saada kampanjan myötä uusia tutustujia, positiivista yrityskuvaa, kokemusta uudenlaisesta kampanjamuodosta sekä levittää tietoisuutta toiminnastamme uudella tavalla.

Liikuntapasseja voi myydä äidille, mummille, mummolle, kummille, naapurille, ystävälle, opettajalle, serkulle, kollegalle jne. Liikuntapassin ensisijainen tehtävä on tukea seuran toimintaa. Passin voi siis ostaa myös vain tukeakseen seuran toimintaa eikä käyttöön aktivoiminen ole välttämätöntä (toki toivottavaa).

Lisätietoja kampanjasta: sonja.toivonen@ladyt.fi