BURLESKI -TEEMATUNNIT TULOSSA!

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa, joka ammentaa tyylinsä burleskin historian liikekielestä. Tunneilla tutustutaan myös esittävän burleskin eri aikakausiin.

Burleskitanssin tavoitteena on lisätä tietoutta burleskista, opettaa löytämään ilo omasta kehosta sellaisena kuin se on, kehittää lihaskuntoa, tasapainoa, kehonhallintaa ja ilmaisua. Tuntiin sisältyy lämmittely, tekniikkaa, koreografiaa, kehonhallintaa ja -huoltoa. Lisäksi mausteina on tasosta riippuen pieniä kehollisia improvisaatioharjoituksia sekä ilmaisua. Burleskitanssi sopii kaikille tavallisille ja epätavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille ihmisille ikään ja kokoon katsomatta. Tunti kehittää kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä. Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen! Tunneille voit osallistua tavallisissa liikuntavaatteissa. Tanssia voit joko pehmeillä tossuilla tai paljain jaloin.

• Ma 13.3. Kannelmäki  klo 18.00
• Ma 20.3. Myyrmäki klo 18.20
• Ma 27.3. Kannelmäki klo 18.00
• Ma 3.4. Myyrmäki klo 18.20
Ladyt jäsenille veloitukseton, ei-jäsenille 19 €.
Tervetuloa!