UPEA KESÄKAUSI STARTTAA MA 30.5.!

Kiitos kaikille vastanneille aktiivisuudesta ryhmäliikuntakyselyssä!
Saimme jälleen valtavan määrän vastauksia, ja olemme koonneet toiveidenne pohjalta kesän 2016 ryhmäliikunta-aikataulun.

Toteuttaaksemme mahdollisimman monen toiveet, aikataulu tulee elämään hiukan kesän aikana, ja suosittelemmekin seuraamaan aktiivisesti www.ladyt.fi ryhmäliikunnan aikataulua. Päivitämme sivuille tuttuun tapaan aikataulun aina seuraavaksi viikoksi eteenpäin.

Kyselystä selvisi, että entistä useampi liikkuu aktiivisesti myös kesällä – hienoa! Huomioimme tämän myös tuntien määrässä, ja näin ollen kesänkin tarjonta on runsasta. Osa lajeista joiden kävijämäärät ovat olleet vähäisemmät, on kuitenkin tauolla kesä-elokuun ajan.

Siirrymme kesäkauteen ma 30.5. alkaen.

Iloa kesän tunneille! 🙂