juoksuryhmä

Kirmaten kevääseen – nyt uutuutena Jessen Juoksuryhmä!

Suositut valmennusryhmämme täydentyvät nyt Juoksuryhmällä, jota on jo hiukan kyseltykin. Siinä parannat kestävyyskuntoasi, opit harjoittamaan lihaskuntoasi juoksuharrastusta tukevalla tavalla ja parannat juoksutekniikkaasi.

Valmennukseen kuuluu – yllätys, yllätys! – juoksua. Saat kehittymistäsi tukevan harjoitusohjelman sekä itse juoksemiseen että lihaskuntoharjoitteluun. Lisäksi pakettiin kuuluvat vinkit sopivaan syömiseen, kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa, Personal Trainerin tuki koko valmennuksen ajan ja yksi henkilökohtainen PT-tapaaminen.

Juoksuryhmä sopii yhtä hyvin vasta harrastustaan aloittelevalle harjoittelijalle kuin uutta potkua tuttuun tekemiseen kaipaavallekin. Suosittelemme myös sinulle, joka tähtäät johonkin tavoitteeseen – esimerkiksi 10 km:n juoksulle tai puolimaratonille. Valmennusryhmässä yhteinen kiinnostuksen kohde pitää motivaatiota yllä, samalla kun neuvot ja valmennus ovat yksilöllisiä. Tervetuloa mukaan!

Jessen Juoksuryhmä Myyrmäessä

Keskiviikkoisin klo 19.00, alkaa ke 30.3., kesto 8 viikkoa

Hinta 129 €

Ilmoittautumiset ja lisäinfo: jesse.numminen@ladyline.fi

Voit ilmoittautua myös suoraan kuntosalimme vastaanottoon.