pienryhmävalmennukset

Kevään 2016 pienryhmävalmennukset starttaavat – saavuta tavoitteesi varmemmin!

Alkuvuodesta alkaneissa pienryhmissä on harjoiteltu ahkerasti, pidetty hauskaa ja saatu mahtavia tuloksia! Suositut pienryhmävalmennukset jatkuvat keväällä. Alla tietoa ryhmistä ja siitä kuinka pääset mukaan. Kaikkien ryhmien hinta on 119 €.

 

Kiinteytysryhmä

Kiinteytysryhmässä tavoitteena on oppia liikkumaan tehokkaammin ja syömään terveellisemmin. Paino putoaa usein n.5kg ja vartalo saa kiinteämmät muodot. Valmennukseen sisältyy itse harjoittelun lisäksi kuntosaliohjelma, ravinto-ohjelma, kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa sekä PT:n tuki koko valmennuksen ajan + yksi henkilökohtainen tapaaminen. Kiinteytysryhmään voi tulla mukaan aloittelija tai kokeneempi harjoittelija.

 

Heikin kiinteytysryhmä  Myyrmäessä torstaisin klo 19.00, 17.3 alkaen, kesto 6vk.Ilmottautumiset heikki.laatikainen@ladyline.fi

Jessen kiinteytysryhmä Kannelmäessä torstaisin klo 19.30, 17.3 alkaen, kesto 6vk. Ilmottautumiset jesse.numminen@ladyline.fi

 

Treeniryhmä

Treeniryhmässä opit treenamaan sinulle sopivalla tavalla kehittyäksesi mahdollisimman tehokkaasti. Valmennukseen sisältyy itse harjoittelun lisäksi kuntosaliohjelma, ravinto-ohjelma, kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa sekä PT:n tuki koko valmennuksen ajan + yksi henkilökohtainen tapaaminen. Treeniryhmä sopii harjoittelijalle, joka kaipaa uutta intoa tai parempia tuloksia treenaamiseltaan.

 

Markun treeniryhmä Myyrmäessä keskiviikkoisin 19.30, 23.3 alkaen, kesto 6vk. Ilmottautumiset markku.moykky@ladyline.f

Samulin treeniryhmä  Kannelmäessä keskiviikkoisin 19.00, 23.3 alkaen, kesto 6vk. Ilmottautumiset samuli.tuikkanen@ladyline.fi

 

 

Miinus Kymppi -ryhmä

Miinus Kymppi -ryhmässä on tavoitteena parantaa jokapäiväistä elämää, johon kuuluvat muun muassa ravinto, lepo, liikunta ja sosiaaliset suhteet oikeassa tasapainossa keskenään. Valmennukseen sisältyy itse harjoittelun lisäksi kuntosaliohjelma, ravinto-ohjelma, kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa sekä PT:n tuki koko valmennuksen ajan + yksi henkilökohtainen tapaaminen. Miinus Kymppi on kokonaisvaltainen paketti parempaan hyvinvointiin, ja se sopii kaikentasoisille ja -ikäisille harjoittelijoille. Tässä ohessa painokin putoaa parhaimmillaan jopa 10 kg.

 

Hannan miinuskymppiryhmä  Myyrmäessä tiistaisin 19.00, 29.3 alkaen, kesto 8vk. Ilmottautumiset hanna.schafroth@ladyline.fi

Katin miinuskymppiryhmä Kannelmäessä tiistaisin 19.30, 29.3 alkaen, kesto 8vk. Ilmottautumiset kati.lytsy@ladyline.fi