pt-tarjous

Personal Training -tarjous: Osta 3 – saat 5!

Tarjouksemme tuella tavoitteista totta, uutta kipinää kevääseen!

Personal Trainer räätälöi liikunnan vastaamaan sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi – ja tekee siitä näin monipuolisempaa, hauskempaa ja tuloksekkaampaa. Samalla saat hyviä vinkkejä vireämpään oloon ja ruokavalion remonttiin. Personal Trainer kannustaa ja innostaa myötä- sekä vastamäessä. Ja etenkin silloin, kun sinun tekisi mieli luovuttaa.

Jos olet vasta aloittamassa kuntoilua, saat Personal Trainerin tuella sille parhaan mahdollisen startin. Vältät virheet, etenet sinulle sopivaa tahtia ja liikunnasta tulee luonteva osa elämäntapaasi.

Liikunta on myös lääkettä. Personal Trainerin ohjauksessa voit turvallisesti kuntouttaa kiukuttelevaa selkää, kukistaa niska- ja hartiakivut, kesyttää vihoittelevat olkapäät, lisätä kehosi liikkuvuutta, pudottaa kiloja ja pienentää monien vakavien sairauksien riskiä.

Personal Training sopii kaikille. Ja erityisen hyvin heille, jotka luulevat olevansa ”ei-liikunnallisia”. Tai joilla on ongelmia jaksamisen, terveyden, painon, kipujen yms. kanssa. Voisimme kertoa monia menestystarinoita tästä. Mutta huomaathan: jokainen asiakas tekee itse oman tarinansa. Personal Trainer vain opastaa ja tukee sinua tielläsi vireämmäksi, energisemmäksi, liikkuvammaksi itseksesi. Nautit tuloksista. Ja nautit jo matkasta niihin.

 

Kokeile nyt!

Personal Training -tarjous: Osta 3 – saat 5

139,00 €, kun tapaamisen kesto on 40 min

119,00 €, kun tapaamisen kesto on 30 min

Tarjous koskee uusia PT-asiakkaita ja on voimassa 29.2.2016 asti

1 tarjous / asiakas

Ei-jäsenille lisäksi lahjaksi 1 kk:n jäsenyys LadyLine Myyrmäkeen ja Kannelmäkeen!

Osta heti verkkokaupasta!