kivan olon vinkki

Kartuta hyvää oloa kokonaisvaltaisesti Kivan Olon Vinkeillä

Joka maanantai klo 18.00 Myyrmäessä sekä Kannelmäessä on jaossa Kivan Olon Vinkki. Kannattaa olla tikkana paikalla, sillä kevään mittaan näistä kertyy sinulle aikamoinen tietopankki, kuinka voit kartuttaa omaa hyvää oloasi.

Aihealueita ovat liikunta, venyttely, oikeat liiketekniikat, ravitsemus, vitamiinit, lepo, rentoutuminen… siis monenlaiset suuret sekä pienet tärkeät asiat, jotka liittyvät kuntoiluun, syömiseen, hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin. Pala kerrallaan nautittuina nämä vinkit on helpompaa ottaa myös käyttöön, sen sijaan että yrittäisit haukata koko kakun kerralla.

Vinkkejä antamassa ovat omat osaavat ja mukavat Personal Trainerimme. Tervetuloa taas ensi maanantaina! Seuraa myös Facebook-sivuamme, julkaisemme siellä vinkkien tiivistelmiä mahdollisuuksien mukaan.