Tervetuloa – ja tervetuloa! Luvassa hyötyä & hauskuutta.

Tervetuloa-tilaisuudet ovat kevätkauden uutuuksia – ja kutsumme mukaan kaikkia jäseniämme, nyt aloittaneita siinä kuin jo pitkään meillä liikkuneitakin. Yhteisen tapaamisen tarkoituksena on paitsi tarjota ja/tai täydentää tietoja yrityksestä ja sen palveluista, myös luoda mukavaa fiilistä ja tiimihenkeä. (”Erakot” älkää pelästykö, kaikki saavat viihtyä omina itsenään! J)

 

Tervetuloa-tilaisuudet, emäntänä Laura:

Myyrmäki ke 3.2. klo 19.30, mukana myös Tuija

Kannelmäki to 4.2. klo 18.30

Ohjelmassa: Yritysesittely – mikä on tarinamme, millainen huikea historiamme ja missio, jonka varaan kaikki rakentuu. Ketkä meillä työskentelevät? Koko henkilöstö ei toki ole paikalla, mutta kuvakavalkadin esittelykin tutustuttaa sinut alansa osaajiin. (Muistathan, että meillä saa oikein mieluusti moikata kaikkia!) Kerromme tietysti palveluistamme ja tiloistamme ja vinkkaamme niiden käytöstä. Keskustelu on paitsi sallittua, myös toivottua jo ohjelman mittaan – ja avoimelle jutustelullekin on varattu aikaa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Cycling Maraton, ohjaajana Markku:

Myyrmäki to 4.2. klo 18.00–19.15

”Tsygällä” on jäsentemme joukossa vannoutuneet kannattajansa, joille nämä maratonit ovat aivan must – vapaaehtoinen sellainen tietysti. Jos et ole lainkaan kokeillut sisäpyöräilyä, suosittelemme fillarointiuran aloittamista Cycling Startilla. Mutta jos homma on jo vähän tuttua, kannustamme mukaan kokemaan Cyc Maran hurmaa (endorfiinikoukku!). Tunnin aikana voit aina suhteuttaa – ja niin pitääkin – henkilökohtaisen tahtisi omaan kuntoosi. Make on lajin ohjaajana kokenut, mutta aina yhtä innostava konkari. Hänellä on leidien 101-prosenttinen luottamus aiheessa!

 

Joten Tervetuloa – ja tervetuloa!