ABBA-JUMPPA – pilkettä silmäkulmaan, releet päälle ja menoksi!

Ruotsalainen pop-yhtye Abba oli yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja tunnetuimmista yhtyeistä. Kansainvälinen läpimurto tuli vuonna 1974, kun Abba voitti Euroviisut Waterloo-kappaleellaan. Agnetan, Björnin, Bennyn ja Anni-Fridin (”Fridan”) musiikin suosio on säilynyt yhtyeen hajoamisen (1983) jälkeenkin, ja erilaiset numeraalit ovat miljoonaluokkaa: levyjä myyty yhteensä yli 370 miljoonaa kappaletta, Mamma Mia! -musikaalin on nähnyt yli 30 miljoonaa ihmistä jne.

Mukaansa tempaavaa, jalkaa vipattavaa ja fiilistä nostavaahan heidän musiikkinsa onkin. Heti tekee mieli rytmiin mukaan – ja nyt myös pääsee, kun ABBA-JUMPPA tärähtää käyntiin! Jumpassa soivat leidien etukäteen ehdottamat Abba-biisit. Mukana saa laulaa tai hoilata, minkä liikunnaltaan ehtii. Toivomme myös, että osallistujat pukeutuvat Abban disko-pop-henkeen: täydet releet tai ainakin sopivat asusteet viimeistelevät tunnelman ja lisäävät pilkettä silmäkulmaan. Paras asu palkitaan!

ABBA-JUMPAN aikatauluista kerromme ilmoitustauluillamme ja Facebook-sivullamme. Seuraa niitä! Omat toiveesi jumpassa soivista Abba-biiseistä voit lähettää osoitteeseen: laura.peltovuori@ladyline.fi