Joogaa jäykille, Kehonhuoltoa kankeille, Tanssia taviksille…

LadyLine Myyrmäki ja Kannelmäki ovat matalan kynnyksen hyvinvointikeskuksia naisille, ja naisten hyvinvointi on missiomme. Meidän mielestämme liikunnan ilo kuuluu kaikille – myös aloittelijoille, itseään suotta tumpeloiksi luuleville, kaikenikäisille ja -kokoisille.

Ymmärrämme kuitenkin, että aloittamisen kynnys voi olla korkea. Siksi haluamme nyt kannustaa kaikkia epäröiviä mukaan. Tarjoamme ei-jäsenille superedulliseen hintaan ”kurssipaketit” lajeista, jotka hemmottelevat kehoasi ja mieltäsi ja sopivat aloittelijallekin.

Joogaa jäykille lupaa rentoutta ja liikkuvuutta kehoosi, ja sisältää valintasi mukaan rauhallista ja lempeää Yin-joogaa ja kehoa huoltavaa ja mieltä hellivää Hot Lady Joogaa. Kehonhuoltoa kankeille -tunneilla voit heittää hyvästit arjen jumeille. Perustuntina on Kehonhuolto / Hot Kehonhuolto, johon useimmilla tunneilla yhdistetään Pilatesta tai Hot Pilatesta tai venyttelyä. Ihanaa! Tanssia taviksille sisältää erilaisia tanssitunteja, joista valitset mieleisesi: iloista irrottelua, supisuomalaista lavatanssijumppaa, Zumbaa… Tanssiliikunta on hauskaa ja tehokasta ja kuluttaa mukavasti kaloreita. Meillä jokainen menee omalla tyylillään, tärkeintä on nauttia!

  • Jokainen kurssipaketti sisältää 5 tuntia valintasi mukaan ja maksaa vain 29 €.
  • Jos mukana on la- tai su-tunteja, tarvitset avainkortin (15 €).
  • Kutakin kurssia vain yksi / asiakas.
  • Voimassa 29.3.2016 asti.

Katso tunnit ja osta oma kurssisi nyt: www.ladyt.fi/kauppa