Kevätkauden uutuudet

KEVÄT 2016 – TÄÄLTÄ TULLAAN!

Kevään 2016 aikataulut ovat nyt julkaistu! Lataa oma aikataulusi tästä: Aikataulu kevät 2016 (2)

Kun kevään uudet ryhmäliikunta-aikataulut astuvat voimaan 11.1.2016, mukana on useita uutuuksia. Toki myös tutut, aina suositut tunnit jatkavat ohjelmassa.

Jäsenemme ovat toivoneet lisää tanssillisia tunteja. Sellaisia ovat LAVIS-lavatanssijumppa ja Dance RUMBITA®. LAVIS on hauskaa ja tehokasta kuntoilua ja sopii aivan kaikille. Dance RUMBITA® tarjoaa tanssin iloa tasokkaan latinomusiikin tahdissa. Sen liikekieleen pääsevät kaikki mukaan. Tanssiliikunnalla on paljon hyviä vaikutuksia: lisää lihaskuntoa ja notkeutta, vahvemmat luut ja nivelet, kiinteämpi vartalo…

Toiveisiin vastaa tämäkin uutuus: rauhallinen ja syvävenyttävä Yin-jooga, joka mm. lisää liikkuvuutta ja notkeutta ja ehkäisee kipuja. Sopii kaikille. Vai olisiko valintasi Oma Hetki, joka sisältää rentoutusharjoituksia, rauhallista musiikkia ja kynttilänvaloa. Hoitaa mieltä, alentaa verenpainetta, lisää mielihyvä- ja vähentää stressihormoneja…

Uutuuksista HOT Kiinteytys Startti kohdistuu tehokkaasti reisiin, pakaroihin ja vatsalihaksiin. Kyseessä on kevennetty versio kestosuosikki Kiinteytyksestä. Liikkeet tehdään lattialla rauhallisesti ja hallitusti. Les Mills Virtual CX Worx (live) on todella tehokas keskivartalotreeni. Tunnilla on mukana live-ohjaaja – saat henkilökohtaista ohjausta ja teet liikkeet oikein ja turvallisesti. Löydä nämä lihaksesi, ja koko keho kiittää!

Suosittelemme Kivan Olon vinkkejä, joiden aiheita ovat ravitsemus, uni, liikunta ja motivaatio. Tervetuloa-illassa talo ja palvelumme tulevat tutuiksi uusille jäsenille – ja muutkin saavat kätevästi päivitettyä tietonsa ajan tasalle.

Toivotamme kaikki jäsenemme lämpimästi tervetulleiksi liikkumaan ja kokeilemaan uusia sekä ohjelmassa jatkavia tunteja. Monipuolisuus lisää liikunnan iloa!