joulupaasto

Leidien ”Joulupaasto”-haaste vie kohti hyvää oloa.

Otatko haasteen vastaan?

”Joulupaasto”-haaste kannustaa karsimaan ruoka- ja juomavaliosta tarpeetonta. Paasto kestää 21 päivää, ja nämä ovat sen säännöt:

  • Ei pullaa eikä vaaleaa leipää
  • Ei karkkeja, sipsejä tai poppareita
  • Ei lisättyä sokeria eikä pikaruokaa
  • Ei virvoitus- eikä alkoholijuomia
  • Kyllä runsaasti vettä joka päivä

Haaste alkaa ma 30.11. ja päättyy su 20.12. Osallistu ja haasta ystävätkin mukaan. Tässä paastossa on tärkeintä tsemppi. Jos satut lipsumaan, se on vain inhimillistä – älä luovuta kokonaan, vaan aloita sitkeästi uudestaan.  Jokainen onnistunut päivä on saavutus ja edistysaskel! Meiltä sataa vain kannustusta, kontrolli on sinun.

Jos olet mukana, kirjoita nimesi salilla olevaan listaan ja/tai Facebook-sivuillamme olevan postauksen kommenttiosioon. Kaikkien osallistuvien kesken arvomme ihania Cocovi-tuotelahjoja, hyvää tekevää superfoodia! Onnea matkaan – ja muistathan, että jo osallistumalla voitat joka tapauksessa itsellesi pirteämpää, hyvää oloa!