joulukalenteri

Iloisesti kohti joulua Hyvän Olon Joulukalenterin seurassa

Leidien Joulukalenteri ilmestyy tietysti tänäkin vuonna Facebook-sivullamme 1.–24.12. Nyt sen luukkujen takaa tupsahtelee Kalenteritontun toimittamana pieniä hyvän mielen ja olon vinkkejä, jokaiselle päivälle omansa. Ne eivät vaadi mitään ihmeellistä – kaikki voivat pyrkiä toteuttamaan niitä.

Tuttuun tapaan haluamme myös kannustaa leidejä liikkumaan ahkerasti. Siksi arvomme päivittäin kaikkien Myyrmäessä sekä Kannelmäessä liikkuneiden kesken mukavia lahjoja – PT-treenejä, kirjoja, solariumkortteja, kehonkoostumusmittauksia ja erilaisia ihania tuotelahjoja. Päivän lahjan näet kalenteriluukusta, ja seuraavana päivänä julkaisemme edellisen päivän voittajat.

Tervetuloa mukaan – mennään yhdessä iloisesti kohti joulua!