unikulma

Herätys leidit! Asiakasilta Unikulma Petikossa kutsuu.

Hyvä ja riittävä uni on vireydelle, jaksamiselle ja kehon sekä mielen terveydelle A ja O. Asiakasilta Unikulma Petikossa tarjoaa siihen monenlaisia eväitä – tietoa, mittauksia ja toki myös tuotteita. Tapahtuman alussa on tarjolla kevyttä ja terveellistä iltapalaa ja juomaa. Klo 18.15 alkava uniluento valottaa asiaa usealta eri kannalta ja kestää keskusteluineen noin 60 minuuttia. Sen jälkeen on vielä mukavasti aikaa henkilökohtaisiin mittauksiin ja ostoksille­ – voit päivittää omia hyvän unen tarpeitasi. Tarjolla on myös mahdollisuus varata henkilökohtainen tapaamisaika erikoishintaan, mikäli sinulla on tarvetta paneutua asiaan enemmänkin.

Hyvän unen puolesta! -asiakasilta Unikulma Petikossa ti 15.12. klo 18.00–20.00

Kutsu on avec. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset 30.11. mennessä: myyrmaki@ladyline.fi tai kannelmaki@ladyline.fi.