Suomi-viikko

Suomi-viikolla mennään hauskasti sinivalkoisissa tunnelmissa!

Leidien Suomi-viikko on jo klassikko – ja sitä vietetään taas tuttuun tapaan joulukuun ensimmäisellä viikolla Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Ryhmäliikunnan teematunteja maustaa Suomi-teema pukeutumisessa ja musiikissa. Mielikuvitusta ja huumoria saa käyttää vapaasti: millainen asu tai asuste sinun mielestäsi kuvastaa parhaiten suomalaisuutta? Kaikki käy Suomi-verkkareista vaikka kunniamerkkeihin, Väinämöisen patalakkiin tai sinivalkoiseen kaulahuiviin. Tai miten olisi Leningrad Cowboysin puikkarikengät Cyclingissa? Pakollista pukukoodia ei ole, voit tietenkin tulla mukaan nauttimaan fiiliksistä myös normaaleissa kuntoilureleissäsi. Hengessä mukana!

 

Suomi-viikon teematunnit:
Ma 30.11. Suomi Energia Myyrmäessä klo 18.30–19.15

Ti 1.12. Suomi Cycling Kannelmäessä klo 18.40–19.25

Ke 2.12. Suomi Energia Kannelmäessä klo 17.35–18.20

Ke 2.12. Suomi Cycling Myyrmäessä klo 18.15–19.00