lavis-lavatanssijumppa

LAVIS-lavatanssijumppa – hauskaa ja helppoa!

LAVIS-lavatanssijumppa on koukuttavaa menoa, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Kaikki osaavat – ja koska tätä tanssitaan yksin, ei tarvitse varoa toisen varpaitakaan. Samalla toki opit eri lavatanssien perusteitakin. Meno niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi – mutta lähdet tunnilta hikisenä!

LAVIS-lavatanssijumpan askeleet ja koreografiat ovat helppoja, joten tottumatonkin tanssija pääsee mukaan. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri tanssilajeja (mm. valssi, humppa, tango, rock, jive, salsa, cha cha, rumba ja samba), ja jokainen etenee ikiomalla tyylillään ja tehollaan. LAVISTA harrastavia ihmisiä yhdistää halu irrotella ja pitää hauskaa sekä löytää uusia elämyksiä, kertovat LAVIKSEN kehittäneet liikunnanohjaaja Sirkku Pusa ja fysioterapeutti amk. Johanna Partanen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiin:

Kannelmäki

to 5.11. klo 19.10

pe 13.11. klo 11.00

Myyrmäki

ke 11.11. klo 10.30

to 19.11. klo 17.30

Tunnit ohjaa Satu Virkola. Vapaa pääsy.