kannelmäki syntymäpäivät

LadyLine Kannelmäki 8 v – näillä synttäreillä on taikaa!

Ihanat jäsenemme, tervetuloa juhlimaan Kannelmäen synttäreitä! Kutsu koskee päivänsankarin jäsenten lisäksi myös Myyrmäen leidejä. Pieni juhlinta ja breikki normaaliin arkeen tekee hyvää yhä lähemmäs hiipivän kaamoksen keskellä. Kyseessä kun ei ole mikään pönötysjuhla, vaikka ehkä juhlapuhe kuullaankin.

Juhlaa vietetään LadyLine Kannelmäen tiloissa to 12.11. klo 18.30–20.30. Tarjolla on pientä purtavaa – ja tietysti mukavaa ohjelmaa. Illan pääesiintyjänä on karismaattinen mentalisti ja taikuri Noora Karma. Jännittävää nähdä, mitä kaikkea show’n aikana tapahtuukaan…

Tärkeä osa illan antia olette tietysti myös te, juhlavieraat! On aina yhtä mukavaa tavata teitä ja vaihtaa kanssanne kuulumisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Tuija Nikkilä

yours truly

 

Paikkoja rajoitetusti – ilmoittaudu hyvissä ajoin, viimeistään pe 6.11. Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi, kiitos! Näin joku muu pääsee mukaan. Tilaisuus on K-18, alaikäinen tytär on tervetullut äitinsä seurassa (molemmat jäseniä).