rintasyöpä luento

Tärkeä luento: Rintasyöpä sairautena – ja läheisten rooli

Tieto vakavasta sairaudesta kuten rintasyövästä pysäyttää aina. Pelko ja ahdistus ovat luonnollisia tunteita, joita lähes kaikki syöpään sairastuneet kokevat jossain vaiheessa. Syöpä on kova isku myös sairastuneen läheisille, jotka joutuvat pohtimaan suhdettaan sairauteen ja rooliaan sairastuneen rinnalla.

Luennolla käsitellään kaikkia näitä asioita. Luennoitsijana on Syöpäjärjestöjen hoitaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus työstään – ja sitä kautta tiedon lisäksi myös paljon näkemystä asiaan. Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelut ovat jo vuosikymmeniä pyrkineet auttamaan syöpäpotilaita ja heidän läheisiään antamalla tietoa ja tukea.

Kannelmäki to 22.10 klo 11.00

Myyrmäki ti 27.10. klo 11.00

Tervetuloa, kaikki naiset – vapaa pääsy!