Virtuaalitunnit uudistuvat

Huikeaa menoa – Les Mills Virtuaalitunnit uudistuvat!

Muista Les Mills -tunneista tuttuun tapaan myös Virtuaalitunnit uudistuvat säännöllisin väliajoin. Ja pian on se aika! Tule lanseeraustunneille ja elä mukana alusta alkaen, kun uudet ohjelmat ja uusi musiikki tärähtävät käyntiin.

Lanseeraustunneilla on ohjaaja mukana kiertämässä ja korjaamassa tarpeen mukaan, niin että opit tekemään liikkeet juuri eikä melkein. Ja koska tämä on juhlaa, arvomme kävijöiden kesken messeviä Les Mills -tuotelahjoja! Lanseeraustunnilla on sekin etu, että neuvomme samalla, miten voit käynnistää Virtuaalitunnit itse. Hyödyllinen tieto!

Tässä ohjelma, kuinka lanseeraukset ajoittuvat viikoittain. Sitten ei muuta kuin seuraat Facebook-sivuamme, jolla esitellään viikon lajeja (myös videoin), kerrotaan tuntien aikataulut yms.

Viikko 42: CX Worx- ja BODYBALANCE-viikko

Viikko 43: BODYPUMP- ja BODYCOMBAT-viikko

Viikolla 44: RPM- ja SH´BAM-viikko

Tervetuloa!