pienryhmät

Saavuta tavoitteesi tuloksia tuottavassa pienryhmävalmennuksessa!

Starttasimme tämän vuoden maaliskuussa uutuutena pienryhmävalmennukset, jotka saivat heti hyvän vastaanoton – ja osoittautuivat myös hyvin tehokkaiksi. Valmennuksissa saavutettiin upeita tuloksia! Ryhmien perusrakenne on sama: ohjattuja yhteistreenejä ja niiden välillä omaehtoista harjoittelua. Yhteen ryhmään otetaan max 8 henkilöä.

Toiminta jatkuu syyskaudella, ja nyt Treenaajien ja Kiinteytysryhmien rinnalle tulee uutuutena Painonpudottajat. Kerromme syksyn mittaan uusien ryhmien perustamisesta mm. Facebook-sivuillamme. Tervetuloa mukaan!

Treenaajat – tavoitteena lihaksikkaampi vartalo

Treenaajat-pienryhmävalmennuksessa haetaan kovaa kuntoa ja muokattua, lihaksikkaampaa vartaloa. Upeita tuloksia on luvassa, kun olet valmis sitoutumaan lujaan treenaamiseen! Eikä lihasten kehittämisessä toki ole kysymys pelkästä estetiikasta. Vahvat lihakset ovat koko kehon terveyden perusta.

Sisältö: • 6 yhteistreeniä • henkilökohtainen tapaaminen PT:n kanssa • kehonkoostumusmittaus ennen ja jälkeen • kuntosaliohjelma • ravinto-opastus • oma fb-ryhmä • viikoittainen raportointi

Kiinteytys – tavoitteena vähentää kehosta rasvaa

Kiinteytys-pienryhmävalmennus on suunnattu laihduttajille, kiinteyttäjille ja ”jumppapirkoille”. Se on hyvä valinta myös, jos haluat olla tulevissa häissäsi upeimmillasi tai toivot palautuvasi takaisin omiin mittoihisi synnytyksen jälkeen.

Sisältö: • 6 yhteistreeniä • henkilökohtainen tapaaminen PT:n kanssa • kehonkoostumusmittaus ennen ja jälkeen • kuntosaliohjelma • ravinto-opastus • oma fb-ryhmä • viikoittainen raportointi

Syksyn uutuus: Painonpudottajat – kilot kuriin terveellä tavalla

Nimensä mukaisesti tässä pienryhmävalmennuksessa tähdätään painon pudottamiseen terveellä tavalla ja niin, että muutos on pysyvä. Tulosten saavuttaminen edellyttää tietysti, että olet motivoitunut tekemään töitä tavoitteesi eteen.

Sisältö: • 8 ryhmätapaamista (4 yhteistreeniä, 2 muutos- ja motivaatiovalmennusta, 1 ravintoluento sekä 1 luento oikeasta ja turvallisesta liikunnasta) • henkilökohtainen tapaaminen PT:n kanssa • kehonkoostumusmittaus ennen ja jälkeen • kuntosaliohjelma • ravinto-opastus • oma fb-ryhmä • viikoittainen raportointi

Kaikissa ryhmissä maksuvälineinä käyvät myös • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli & Saldo • Sporttipassi • Tyky-kuntoseteli • Luottokunnan Virikeseteli ja Virikekortti • Ticket Mind&Body.

Lisätietoja (aikataulut, hinnat yms.) ja ilmoittautumiset: laura.peltovuori@ladyine.fi