jasenille alennusta

Kaveri jäseneksi meille, reilu alennus sinulle!

Jäsenenämme saat peräti 15 euron alennuksen normaalista kuukausihinnasta, jos kaverisi liittyy kokopäiväjäseneksi meille elokuun aikana. Etu edellyttää uutta sopimuskautta ja koskee jokaista sen kuukautta. Esimerkiksi uudessa 12 kuukauden sopimuksessa saat alennusta mahtavat 12 x 15 euroa! Pyydä kaveriasi kertomaan liittymisvaiheessa meille nimesi suosittelijana, jotta voimme varmistaa sinulle etusi. Kampanja on voimassa 31.8.2015 asti.

Hyvä ”myyntivinkki”: kerro kaverillesi ennakkomyyntipäivien tarjouksesta, joka on voimassa ma 3.8. – pe 7.8. Silloin hänellä on oiva mahdollisuus napata jäsenyys todella edulliseen hintaan. Elo–syyskuu maksavat yhteensä vain 15 euroa. Ja 1.10.2015 alkaen kaverisi saa normaalista kuukausihinnasta 15 euron alennuksen joka kuukausi koko sopimuskauden ajan! Tarjous koskee uusia 6/12/24 kuukauden jäsenyyksiä.

Molemmat hyötyvät!